Home » Gaming & Konsoller » Dansk headset-producent indgår stort samarbejde med Riot Games
Dansk headset-producent indgår stort samarbejde med Riot Games

Dansk headset-producent indgår stort samarbejde med Riot Games

Share

EPOS præsenterer i dag et nyt partnerskab med Riot Games, virksomheden bag det populære eSportsspil, League of Legends, som den officielle Audio Partner ved Oceanic Pro League (OPL), den førende eSportsliga i regionen

”EPOS’ mål er at give de bedste forudsætninger, så spillere kan yde deres absolut bedste og samtidig give gaming en helt ny dimension via kraftfulde audio-løsninger, og vi er meget glade for at kunne samarbejde med Riot Games. Vi bringer 115 års erfaring inden for lydkvalitet og ekspertise til OPL-partnerskabet, og vores mål er at styrke ligaen med de absolut bedste audioprodukter, så alle får den bedste lydmæssige oplevelse,” siger Maja Frølunde Sand-Grimnitz, marketingsansvarlig for Gaming for EPOS.

Se også:  Epos Sennheiser GSP 670 [TEST]: Gennemført gamingheadset

“Den stigende vækst for OPL i split 1 har været fantastisk at opleve, og vi er glade for at bringe EPOS til bordet som en officiel partner til at supportere og styrke OPL. Vi ønsker at samarbejde med brancheledere inden for hvert deres felt, og når det kommer til audio, har EPOS de mest fantastiske produkter og teknologier, som for alvor vil hjælpe os og ligaen,” siger Daniel Ringland, Head of Riot Games i Oceanien.

Vækst trods corona

På trods af de unikke udfordrende omstændigheder på grund af den globale COVID-19-pandemi, oplevede OPL en fremragende publikumsvækst i Split 1 (31. januar – 24. april), hvor de gennemsnitlige unikke lokale seere pr. kampdag voksede med 116 % i løbet af sæsonen, hvor dette toppede med 239 % vækst i den sidste måned af Split.

Se også:  JBL giver dig gaming-lyd med en ekstra dimension

EPOS bliver en del af ligaen på et tidspunkt, hvor audiokvalitet og -klarhed aldrig har været vigtigere – særligt når holdene har været nødsaget til at træne på afstand.

Split 2 af OPL begynder fredag den 5. juni, og du kan følge alle kampe på https://watch.lolesports.com, hvor otte hold vil kæmpe om den lokale titel samt en plads til dette års 2020 League of Legends World Championship, som i år vil foregå i Kina.


TAGS
epos
gamingheadset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S