Home » TV » Dansk designer sælger fremtidens tv til forrygende pris
Dansk designer sælger fremtidens tv til forrygende pris

Dansk designer sælger fremtidens tv til forrygende pris

Share

En tidligere B&O-designer har skabt et tv, der er så simpelt, at det er genialt. Og det sælges endda til en pris, hvor alle kan være med

Kabel-tv er på vej i graven, og i rigtig mange husstande har allerede klippet kablet til fordel for internetbaseret tv.

Stort set alle nye tv’er kommer med en masse smarte funktioner bygget ind, herunder adgang til streamingtjenester og filmleje, men det kræver kun en Chromecast til tre hundrede kroner at få de samme features og endda en masse andre oveni.

Et tv uden tv

Den danske designer, Jakob Lindbord, der tidligere har skabt produkter for Lego og B&O, har derfor taget konsekvensen og skabt et tv, der netop i sin enkelhed er noget af det mest moderne og tidssvarende vi har set.

Se også:  5 sikre tips før du køber nyt tv

Der er nemlig hverken tv-tuner eller smart tv indbygget, der er faktisk ikke engang højttalere. Til gengæld får du en slank og stilren skærm i aluminium, hvortil du selv kan tilsætte de enheder du bruger i dit tv-setup. Der er tre HDMI 2.0-stik til eksempelvis Chromecast eller Apple TV, en USB 3.0-port og en optisk lydudgang til soundbar. Vægophæng er integreret i skærmen, der måler 122 x 70 x 2 centimeter.

Rimelig pris

Der er heller ikke nogen brugerflade eller menuer i tv’et. Basale ting som lyd, input-kilde og skærmens indstillinger styrer du via en app på din mobil.

Blandt fordelene ved denne tilgang er, at omkostningerne holdes nede. Prisen for Iron Cast TV er kun 4.995 kroner. Og det er faktisk et tv med ganske fine specifikationer. Der er tale om en 55″ skærm med 4K-opløsning samt understøttelse af HDR10/10+. Det fås i tre forskellige farver.

Se også:  Samsung The Frame [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse
Ude til næste år

displayy.io, som virksomheden har valgt at kalde sig selv, tilbyder også en matchende soundbar, beklædt med stof, samt en Orb – en lille hub, der gør det muligt at forbinde universal-fjernbetjeninger til tv’et.

Iron Cast TV eksisterer lige nu som en Kickstarter-kampagne, der skal opnå tilstrækkelig finansiering for at blive realiseret. Lige nu ser det ud til at lykkedes. De første tv’er skal efter planen sendes ud i august 2020.


TAGS
chromecast
streaming
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S