Home » Apps » Dansk app skaber beskæftigelsens nye sociale medie
Dansk app skaber beskæftigelsens nye sociale medie

Dansk app skaber beskæftigelsens nye sociale medie

Share

MeeW forbinder mennesker på tværs af kompetencer, talenter, personligheder og landegrænser, så man hurtigt kan få løst en opgave eller finde et job

Klokken er 19:30, da det går op for dig, at du skal bruge en elektriker i morgen. Du downloader MeeW og finder alle du nogensinde har manglet i én og samme sociale adressebog. I den nye app søger du efter en kompetence og swiper herefter, til du finder rette vedkommende. Idéen er at bringe mennesker sammen på tværs af kompetencer, talenter, personligheder og landegrænser.

”Vi har ikke ønsket at begrænse MeeW til et fag eller en branche. Ligesom vi ikke er begrænset af landegrænser i en globaliseret verden. For hvordan finder du eksempelvis en international aupair? En musikproducer, hvis du er sanger? Eller en dansk ingeniør med gode anmærkelser, hvis du er tysk bilfabrikant? Vi giver mulighed for at finde og tilbyde evner på tværs af lande. Men vi starter i Danmark. Du bygger dit netværk i app’en, så du altid har kontakt til, hvem du skal bruge. Alle har en kompetence eller et talent, som andre kan bruge, og vi vil skabe forbindelsen”, fortæller appens grundlægger Armin Kavousi og fortsætter:

”Fremtiden er freelance og peer-to-peer, derfor vil vi forbinde Danmark ud fra kompetencer og talent. Fælles for de niche platforme, der allerede er etableret er, at de primært satser på fastansættelser og altså længerevarende jobs i den traditionelle form. Men hos MeeW fokuserer vi på peer-to-peer og samler de mange forskellige kompetencer under ét tag i stedet for det fragmenterede marked, det er i dag”.

”MeeW er for alle uanset om du er i beskæftigelse eller ej. Det vigtigste er at du laver det du har mest lyst til, og er bedst til. Alle har, og vil gerne tilbyde deres individuelle kompetencer og her giver MeeW platformen gratis mulighed for at udnytte dette. Samtidig kan du finde det du selv mangler, eller endda finde andre med samme interesser.

Appen kan hentes til iOS og Android.

 

 


TAGS
arbejde
job
MEEwallet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S