• Home »
  • Apps »
  • Dansk app kombinerer det bedste fra Facebook, Dropbox og Skype
Dansk app kombinerer det bedste fra Facebook, Dropbox og Skype

Dansk app kombinerer det bedste fra Facebook, Dropbox og Skype

Share

ZiiK har bygget en kommunikationsplatform baseret på de bedste egenskaber fra giganterne Facebook, Dropbox og Skype. Værktøjet hjælper erhvervsdrivende med at vidensdele, engagere og kommunikere med alle medarbejdere via én samlet intuitiv app, som allerede nu er i brug hos blandt andre Søstrene Grene

Mange danske virksomheder – uanset størrelse – kan nok nikke genkendende til et it-setup, der er strikket sammen af en broget buket af professionelle og private programmer. Mens mailen kører på Gmail, bruges Skype til chat, Dropbox til fildeling og WhatsApp/Facebook til øvrig intern kommunikation.

“Rigtig mange danske virksomheder organiserer sig på kryds og tværs med alle mulige professionelle og private it-løsninger, som ikke taler sammen. Typisk ser vi, at en virksomhed har suppleret sin tunge og gammeldags intranetløsning med diverse softwares. Det er rent ud sagt en rodebutik og meget ineffektivt. Det har vi taget konsekvensen af og bygget én samlet platform, som løser de interne kommunikations-behov en virksomhed har. Appen indeholder funktionalitet, som mange kender fra Dropbox, Facebook og Skype samtidig med, at den bidrager til data compliance, forklarer Per Rorhdanz, CEO og stifter af ZiiK.

Se også:  Feriebilleder på Facebook kan blive en dyr fornøjelse

Faldet i ’Facebook-fælden’Med 3 mio. danskere på Facebook er det nemt for mange virksomheder at ty til Facebook som forum for interne diskussioner og grupper. Men brugen af Facebook på arbejdspladsen giver mange medarbejdere problemer med at skelne mellem arbejdsliv og privatliv.

“Vi har talt med mange virksomheder, som erkender, at de er faldet i ’Facebook-fælden’. Det er den nemme og hurtige løsning for intern kommunikation, for den kender vi jo alle sammen. Men det er ikke en professionel løsning, og det giver store udfordringer med at skelne mellem privat og professionelt brug. Mange danskere bryder sig ikke nødvendigvis om at skulle være ’venner’ med chefen og kollegerne via de private platforme som Facebook, siger Per Rohrdanz.

Se også:  Facebook på vej med nyt dating-univers

Udviklerne af ZiiK har målrettet platformen til erhverv i bred forstand. Det er visionen at skabe en moderne og fælles kommunikationsplatform, der når ud til alle i en organisation. Anvendelsen af de populære sociale teknologier og mobiltelefonen er centrale elementer i løsningen.

Del denne