Home » Apps » Dansk app hjælper dig med at finde ligesindede
Dansk app hjælper dig med at finde ligesindede

Dansk app hjælper dig med at finde ligesindede

Share

IUSO hjælper dig hvad enten du søger gæsten til festen, en rejsefælle, eller en at spille golf, skak, fodbold, tennis eller noget helt andet sammen med

Verdens største internetportal for crowdfunding, lader til, at blive lykken for 5 danske iværksættere. For efter blot 24 timer på www.kickstarter.com, hvor helt almindelige mennesker kan vælge at støtte en iværksætter idé med penge eller køb. Har danske IUSO allerede opnået, at indsamle 20% af de penge virksomheden søger for, at realisere en ”App” under navnet IUSO.

I står for ”jeg” U står for ”dig”, og SO dækker over ”SOCIAL” – og danner tilsammen navnet IUSO. Meningen med App’en, som man altså nu kan støtte, og se mere om på Kickstarter, gør det muligt at finde andre mennesker at være social sammen med.

IUSO hjælper dig hvad enten du søger gæsten til festen, en rejsefælle, eller en at spille golf, skak, fodbold, tennis eller noget helt andet sammen med. Og sociale begivenheder, er jo kun sjove hvis man er flere, og App´en som der her søges funding til, hjælper netop med at finde andre ligesindede.

Behovet er stort, og de fleste har nok stået i en situation, hvor det kunne være rart at være flere. Netop derfor har IUSO fået en super start på crowd-indsamlingen, som du også finder her.

Teamet består af 5 gutter som alle kommer fra Storkøbenhavn, og som alle havde samme behov for, at finde en makker i ny og næ. Deraf kom ideen, som nu ser ud til at få en flyvende start på Kickstarter.


TAGS
IUSO
Kickstarter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S