Home » Gaming & Konsoller » Dans for de yngre
Dans for de yngre

Dans for de yngre

Share

Dance Paradise appellerer til en yngre målgruppe end Dance Central, men der er visse elementer, som ikke fungerer optimalt, og der er større fokus på konkurrence mellem spillerne.

Har du en Xbox 360 avatar, kan du bruge denne i Dance Paradise, mens du svinger hofterne i takt til musikvideoerne fra de mere end 40 kunstnere, hvis musik spilles.

Spillet er bygget op omkring fire forskellige linjer, hvor der kommer silhuetter af dansere ned. Kommer der eksempelvis en danser ned ad den røde linje, skal du udføre de samme bevægelser, som silhuetten laver, mens du har kroppen drejet mod den røde linje. Kommer der en silhuet ned af den orange linje, skal du så pege over mod den og lave bevægelserne tilsvarende silhuettens.

Det lyder måske lettere komplekst, men det er faktisk meget nemt at sætte sig ind i. Problemet opstår, når det vælter med silhuetter på alle fire linjer, og du ikke kan følge med. Desuden har Kinect til tider svært ved at opfange dine bevægelser, og spillet er lidt barnagtigt at se på, når din avatar står og danser.

Ikke desto mindre har Dance Paradise mere at byde på, når du vil dyste mod vennerne, hvor Attack mode er ganske underholdende, fordi du kan samle power-ups og gøre dansen besværlig for din konkurrent.

DATATID MENER:

Kinect opfanger ikke alle dine bevægelser, og det ser lidt barnagtigt ud, når din avatar står og danser


Dance Paradise
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
dansespil
Kinect
sportsspil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S