Home » Erhverv » Kom til Danmarks største IT-messe
Kom til Danmarks største IT-messe

Kom til Danmarks største IT-messe

Share

Med titlen “Trends+Visions” inviterer ALSO som noget nyt også slutkunder til at komme og se på nyheder og trends inden for IT og forbrugerelektronik på Danmarks største IT-messe

Mange IT-messer har hidtil været et mere eller mindre lukket land for slutkunder, men nu har virksomheden bag Danmarks største IT-messe, ALSO, som noget nyt i år inviteret både forhandlere og slutkunder til at deltage i årets Trends+Visions 2017.

ALSO er bindeled mellem IT-markedets største producenter og de danske IT-forhandlere. Alle virksomheder er velkomne, og man registrerer sig via sin arbejdsmail for at deltage (se link sidst i artiklen).

Trends+Visions-messen bliver afholdt d. 18. maj og foregår i Ballerup Super Arena. Messen trak sidste år mere end 1000 forhandlere. Dette antal ventes at stige med åbningen af messen for alle virksomheder.

Kontakter og hands-on til it-messen

Ofte kan det være en udfordring at få skabt den rette kontakt til de producenter, der har ansvaret for Danmark eller Norden, men netop denne kontakt skulle messen facilitere og gøre det nemmere for både forhandlere, producenter og nu altså også slutkunder at få mulighed for at finde hinanden og tale sammen.

Se også:  Trust Iris [TEST]: Skarpt videokonferencesystem til skarp pris

Der er også rig mulighed for at se og mærke på de forskellige IT-produkter, som mange ansatte og sælgere ellers kun har ”gennem” hænderne i den virtuelle verden på internettet. Og selvom der ikke bliver solgt produkter på messen, er der mange muligheder for at indhente mere viden og få svar på sine spørgsmål direkte fra producenterne.

Efter du er blevet inspireret, kan du købe alle produkterne hos din vanlige IT-forhandler.

It-messens Spændende keynotes

Udover de mange stande, vil det også være muligt at deltage i en lang række seminarer og keynotes. De forskellige keynotes og foredrag er på 30-60 minutter og foregår i forskellige lokaler på messeområdet.

Blandt andet kan nævnes foredrag af de to futurister fra Future Navigator, Liselotte Lyngsø og Anne Skare Nielsen, der vil fortælle om megatrends og give lytterne ny inspiration til at spotte trends og realisere dem. Dertil vil Liselotte og Anne holde foredrag om emner indenfor ALSOs fire fokusområder, som du kan læse mere om i boksen til højre.

Se også:  Kanonstart for it-branchen i 2021

Derudover kan du på et nyt gamingområde se, hvordan gaming giver nye og spændende forretningsområder. Området vil vise nye teknologier og muligheder inden for gaming såsom VR-udstyr, gamingskærme m.m. 

Se mere om messen her, hvor du også kan tilmelde dig som slutkunde.

De 4 nøgleområder på IT-messen

IT-messen vil afspejle ALSOs fire fokusområder og vil således blive inddelt i produkter og løsninger, der relaterer sig til disse. På messen vil du derfor støde på disse fire logoer, der hver især repræsenterer et nøgleområde:


TAGS
also
erhverv
Messe

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S