Den Blå Avis lancerer ny app

Den Blå Avis lancerer ny app

Share

Den digitale markedsplads har fået ny app med større og bedre billeder samt et løft af det grafiske udtryk.

Tæt på 70 pct. af danskerne overvejer at handle brugt, når de mangler noget, og fire danskere ud af 10 har købt eller solgt varer på DBA. Det viser en undersøgelse foretaget af YouGov for Danmarks største markedsplads, DBA.

For 60 pct. af de genbrugshungrende danskere, der besøger DBA, foregår det fra mobilen. Mobilbesøget varer, ifølge FDIMs topliste, 8:49 minutter, hvilket gør DBA-appen til den app i Danmark, danskerne bruger næstmest tid på kun overgået af eBays anden app, Bilbasen. Dermed fanger genbrug danskernes opmærksomhed i længere tid end nyheder, sport og vejr. DBAs app til Android er hidtil blevet godt modtaget af brugerne, som har ratet appen med 3,5 ud af 5 på Google Play.

Se også:  Brugt elektronik hitter op til jul

Brugerne bliver hørt

De nye features for Android-appen er skabt i samspil med DBAs brugere. Baseret på brugernes forespørgsler har DBA bl.a. gjort det nemmere at gennemse og filtrere i annoncer i søgeresultatet, ligesom billederne på annoncen er blevet gjort større. DBA tilbyder i øvrigt brugere et nyt galleri-view, så både sælger og køber kan få glæde af, at varerne bliver vist bedre frem.

Der er også godt nyt til de snagelystne danskere, der er nysgerrige efter at se, hvad naboen gemmer på. Den populære kortfunktion, hvor man kan se, hvad folk i lokalområdet har til salg, er nemlig også integreret i den nye app. Silas Mortensen fra eBay Danmark, som står på appen, fortæller, at man er særligt stolt af det nye grafiske udtryk:

Se også:  Brugt elektronik hitter op til jul

”Vores app har fået en nyt og mere visuelt tiltalende grafisk udtryk. Vi er stolte af, at vi nu kan imødekomme en stor efterspørgsel blandt vores mange Android-brugere om større billeder på produkterne, der jo er ganske centrale på en markedsplads som DBA. Vi har taget det bedste fra vores iOS-app og krydret det med, hvad Android-brugere forventer af en app – og så har vi naturligvis også sørget for at inkorporere alle DBAs populære features i appen”

Han tilføjer, at man hos DBA har store forventninger til opdateringen af appen, som forventes at gøre handelsoplevelsen fra mobilen endnu bedre og dermed engagere Android-brugerne i langt højere grad.

Opdateringen kan nu hentes via Google Play.

Del denne