Den Blå Avis lancerer ny app

Den Blå Avis lancerer ny app

Share

Den digitale markedsplads har fået ny app med større og bedre billeder samt et løft af det grafiske udtryk.

Tæt på 70 pct. af danskerne overvejer at handle brugt, når de mangler noget, og fire danskere ud af 10 har købt eller solgt varer på DBA. Det viser en undersøgelse foretaget af YouGov for Danmarks største markedsplads, DBA.

For 60 pct. af de genbrugshungrende danskere, der besøger DBA, foregår det fra mobilen. Mobilbesøget varer, ifølge FDIMs topliste, 8:49 minutter, hvilket gør DBA-appen til den app i Danmark, danskerne bruger næstmest tid på kun overgået af eBays anden app, Bilbasen. Dermed fanger genbrug danskernes opmærksomhed i længere tid end nyheder, sport og vejr. DBAs app til Android er hidtil blevet godt modtaget af brugerne, som har ratet appen med 3,5 ud af 5 på Google Play.

Se også:  Brugt elektronik hitter op til jul

Brugerne bliver hørt

De nye features for Android-appen er skabt i samspil med DBAs brugere. Baseret på brugernes forespørgsler har DBA bl.a. gjort det nemmere at gennemse og filtrere i annoncer i søgeresultatet, ligesom billederne på annoncen er blevet gjort større. DBA tilbyder i øvrigt brugere et nyt galleri-view, så både sælger og køber kan få glæde af, at varerne bliver vist bedre frem.

Del denne