Home » Mobiltelefon » Danmarks billigste mobilabonnement kan blive dit
Danmarks billigste mobilabonnement kan blive dit

Danmarks billigste mobilabonnement kan blive dit

Share

Det kan være en jungle at finde frem til det bedste og billigste mobilabonnement. Læs med, og lær om et af Danmarks attraktive abonnementer.

Du kan nu få det billigste mobilabonnement, nemt og enkelt. Abonnementet indeholder en masse fordele og kan desuden tilbyde 4G-dækning og EU-roaming. Du får altså et billigt mobilabonnement uden at skulle undvære noget.

En lang række fordele

Den første, og nok mest afgørende fordel, er den billige pris. Fra kun 48 kroner om måneden, kan du få et mobilabonnement, som på mange parametre kan måle sig med andre udbydere. Derudover er der en lang række andre punkter, der sparer dig penge. Der er eksempelvis gratis oprettelse og tilmed ingen opkaldsafgift. Du kan desuden gratis og uden problemer skifte mellem de forskellige pakker. Og man slipper for det, som de fleste frygter ved at tegne abonnement, nemlig bindingen. Det giver dig mulighed for at tilpasse køb, hvis dit mobilbrug skulle ændre sig. En frihed der skaber tryghed, da de fleste nok kan nikke genkendende til, at omstændigheder ændrer sig.

Tal gratis med venner og familie der har samme abonnement

Det kan blive dyrt, hvis man taler meget i telefon. Alligevel er det et punkt, man ikke har lyst til at skære ned på. I disse tider kan det ikke blot være rart, men ligefrem nødvendigt, at kommunikere via opkald med venner, familie og bekendte. Du kan hos Greentel trygt fortsætte med at ringe, og kender du andre, der også abonnerer hos Greentel, kan I have timelange samtaler, helt gratis. Som familie kan man tilmed få et fælles abonnement, som gør det nemt og overskueligt at have overblik over alle parters forbrug. Det giver mulighed for at en af jer bliver mobilchef og dermed nemt kan administrere alle familiens numre og abonnementer på én gang. Ønsker I stadig hver sit abonnement, er dette selvfølgelig også muligt.

Send sms, mms og ring i EU uden ekstra omkostninger

Hvis du skal ud at rejse med familien, vil på opdagelse med vennerne eller måske på en romantisk tur rundt i Europa med din partner, har du selvfølgelig også mulighed for at holde kontakten med dine kære derhjemme eller andre steder i Europa. Du kan altså føle dig helt tryg og stadig følge med i, hvad der sker blandt venner og familie. Du behøver altså absolut ikke at gå glip af noget som helst, mens du er ude for at opleve verden.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S