Home » Hovedtelefoner og højttalere » Dali Katch One [TEST]: Flot design og god lyd
Dali Katch One [TEST]: Flot design og god lyd

Dali Katch One [TEST]: Flot design og god lyd

Share

Denne lydbar er et flot møbel. Lyden er god, men der mangler lidt basbund

Danske Dali Katch er ligesom testens Harman en løsning uden subwoofer og tilmed omkring 500 kroner dyrere end testens Samsung, som leverer en stor subwoofer med i prisen. Men Katch er tænkt som en elegant og kompakt løsning, der også skal give stor lyd. Således leveres den med stropper i ægte læder, så du kan hænge den på væggen. Det ser ærlig talt ret godt ud.

Mangler lidt bund

Manglen på subwoofer prøver Dali at opveje ved at give lydbaren bagudvendte enheder, som giver et godt løft i bassen. Og indrømmet, det giver god fylde og varme – samt tydelig basfornemmelse.

Stemmer har endnu mere fylde og varme end i Harmans billigere løsning, som også er uden subwoofer, og lyden når rigtigt godt ud i rummet. Der er ikke nogen stor surroundeffekt, men en solid gengivelse, der er meget klar og detaljeret.

Når du ser tv-nyheder, tænker du ikke over, at der mangler lidt bas. Men sætter du en film på, så mangler lige det sidste. Heldigvis har Katch kabeludgang til subwoofer, og den gode lyd fra lydbaren fortjener næsten det.

Elegant hverdags-løsning

Som udgangspunkt finder vi prisen lidt høj med tanke på materialevalg og funktioner i det hele taget. Men som sagt leverer Dali flot lydkvalitet, som du også kan bruge til ren musikafspilning. Ved actionfilm er du bedre tjent med det billigere sæt fra Harman. Men er du mere til en elegant løsning og høj lydkvalitet til ”hverdags-tv”, er Dali-lydbaren bestemt værd at tjekke ud.

Se også:  Få mest ud af pengene, når du køber gadgets til sommeren


TAGS
anlæg
lydbar
tv-lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S