Home » Hovedtelefoner og højttalere » Dali IO-6 [TEST]: Her lykkes kompromiserne
Dali IO-6 [TEST]: Her lykkes kompromiserne

Dali IO-6 [TEST]: Her lykkes kompromiserne

Share

Kompromisets kunst er vanskelig, men danske Dali har gjort det rigtigt godt. De har formået at levere en hoved-telefon, der kan tilgodese selv den krævende hi-fi-entusiast og levere trådløshed og anti-støj

Dali har – modsat mange andre – selv stået for udviklingen af hovedtelefonen, og højttalerenhederne minder meget om de typer, som Dali benytter i deres højttalere. Støjreduktionen er lånt fra Sony, da Dali mener, Sony er i særklasse på det punkt (og vi er enige). Dali har dog ikke givet den fuld gas, da producenten mener, at støjreduktion kan ødelægge noget af musik-oplevelsen. Der er fint med støjreduktion her, men altså ikke så aggressivt som på andre hovedtelefoner.

Åbent lydbillede

Resultatet er på mange måder fremragende. For IO-6 leverer et åbent og artikuleret lydbillede, hvor der som lovet ikke er tonet ned for øvre mellemtone, som mange gør. Der er heller ikke en kunstig bas, der kan tilføre lidt varme til streamingtjenester eller optagelser med ringe lyd.

Sæt derimod en god optagelse på, så hører du straks, at en gennemsigtighed og ikke mindst en detaljering og nærvær i mellemtonen, som er betagende. Der er fint med dynamik og et lydbillede, som bliver bedre, jo mere du lytter. Samlet set en anbefaling til den danske hovedtelefon.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S