Gør din smartphone til et vellydende hi-fi-system

Gør din smartphone til et vellydende hi-fi-system

Share

Beyerdynamic Impacto universal hi-res DAC løfter lydkvaliteten fra din smartphone

Den ultrakompakte DAC med hovedtelefonforstærker forbindes til din Android- eller Apple-mobil via USB eller Lightning-stik og leverer audiophil lyd, når den benyttes sammen med en af de de tre high-end hovedtelefoner fra beyerdynamic: Amiron home, T 1 (2. generation) eller den tilsvarende bærbare variant, T 5 p (2. generation). Impacto universal kan også benyttes sammen med notebook/computer, og hertil leveres kabel med stort USB-stik (Type A og Type C).

High-end DAC i hovedtelefonkablet

Med sine blot 12 gram er DAC’en næsten ikke mærkbar for brugeren – og så er den ydermere indbygget diskret i selve hovedtelefonkablet. beyerdynamic har designet Impacto universal uden brug af skruer. Kabinettet er i stedet svejset sammen. De små lysende knapper er overtrukket med et blødt materiale, der er behageligt at røre ved og forhindrer snavs i at trænge ind i kabinettet.

Se også:  B&W PX [TEST]: Aktiv støjreduktion på første klasse

Et specielt kabelmateriale gør ledningerne særligt fleksible og smidige. Materialet har beyerdynamic udviklet specielt til Impacto, fordi de kabler, der normalt anvendes til USB-enheder, er for stive og ikke modstandsdygtige nok til konstant brug.

Skabt til iPhone og Android

Impacto universal har Apple-certificering, så iPhone- og iPad-brugere kan oprette forbindelse direkte til deres iOS-enheder og nyde musik i hidtil uhørt kvalitet. Impacto leveres med strømforsyningsbatteri. der monteres magnetisk bag på det 7 millimeter tynde DAC-kabinet.

Til Android smartphones er batteriet ikke nødvendigt, da strømforsyningen her sker via det medfølgende micro USB eller USB-C kabel (USB On-The-Go).

Hi-res afspilning

Med Sabre32 Mobile Reference DACTM dekrypterer DAC´en hi-res lydsignaler i en opløsning på op til 32 bit / 384 kHz. Den mobile DAC understøtter endvidere DSD-signaler (Direct Stream Digital) på 2,8 og 5,6 megahertz. DAC’en bruger LED som kontrolfunktion. Når den lyser, sender afspilleren hi-res lydinformation til DAC´en. Brugeren kan således afspille musik fra sin foretrukne hi-res musik app.

Se også:  Hovedtelefoner med støjreduktion [TEST]: Glem verden og nyd musikken

Del denne