Home » Kamera » Her er det første Apple-kompatible overvågningskamera
Her er det første Apple-kompatible overvågningskamera

Her er det første Apple-kompatible overvågningskamera

Share

Det nye D-Link Omna 180 Cam HD er kompatibelt med Apple HomeKit, så du nemt kan holde øje med, hvad der sker i hjemmet fra din iPhone

Sammensmeltningen af Omna og HomeKit gør det muligt at være til stede i hjemmet, selvom man ikke er der fysisk. Teknologien giver overblik og sørger for, at man hele tiden kan følge med i, hvad der sker via sin iOS-enhed. Fx kan man holde øje med sine børn, tjekke hvad hunden laver, når den er alene, og ikke mindst være med til at sikre huset mod indbrud.

”Vi er stolte over at kunne lancere vores første kamera, der understøtter Apple HomeKit. Dermed bygger vi bro mellem D-Links store ekspertise inden for IP-overvågning og Apples brugervenlige home automation-teknologi. Det gælder for alle vores produkter, at vi forpligter os til at skabe løsninger, som giver brugerne nogle reelle fordele. Og den forbedrede funktionalitet og tilføjelsen af Omna 180 HD-kameraet til HomeKit-økosystemet er en direkte afspejling af netop den forpligtelse”, siger europæisk direktør i D-Link, Kevin Wen.

Med det elegante og stilfulde design er det nemt at finde plads til D-Link Omna 180 Cam HD-kameraet i hjemmet eller på kontoret. Men vigtigst af alt får man en fuld palet af avancerede funktioner. Kameraet har et 180-graders vidvinkelobjektiv, der fanger hele rummet fra væg til væg, så intet slipper gennem nåleøjet. Og man får alle detaljerne med i et knivskarpt billede takket være kameraets Full HD 1080p-videokvalitet. Dertil kommer lyd i begge retninger, night vision og microSD-kortplads.

Se også:  Vind førsteklasses overvågning uden kabler

Og der bliver ikke gået på kompromis med sikkerheden – kameraet har end-to-end-kryptering og kræver godkendelse af enhedsforbindelser med iPhones, iPads og iPod touch.

Få kontrol over hele hjemmet

Hvis kameraet registrerer bevægelse, når man ikke er hjemme, kan man modtage en advarsel og et live-snapshot af, hvad kameraet ser, direkte på sin iPhone eller iPad. På den måde fanger man tyven på fersk gerning, hvis uheldet er ude.

Omna 180 HD-kameraet spiller sammen med alle Apple HomeKit-enheder, og det betyder, at man også kan indstille fx lys og alarmer i hjemmet til at tænde, når kameraet registrerer bevægelse. Det er nemt at indstille og kontrollere kameraet via få simple trin i Apple HomeKit-appen, som er tilgængelig med iOS 10 og senere versioner.

Den vejledende pris for D-Link Omna 180 Cam HD er 1.690 kroner.

Funktioner i D-Link Omna 180 Cam HD (DSH-C310):

• 180-graders udsyn – Omna stammer fra det latinske ord ‘omnis’, som betyder altomfattende. De fleste kameraer har en begrænset optik på 130 grader, så den særlige 180-graders løsning giver et langt bedre overblik af hele rummet med bare ét kamera.

Se også:  D-Link DIR-1960 [TEST]: Bredbånd og tryghed til hele familien

• Dynamisk video-streaming – Video-bitraten tilpasser sig hele tiden den båndbredde, der er tilgængelig, for at sikre fejlfri drift.

• Lyd i begge retninger – Lyt tog tal ved hjælp af kameraets indbyggede mikrofon og højttaler. Fx kan du kommunikere til din hund, hvis den (igen) kravler op i sofaen, mens du ikke er hjemme.

• Night vision – Selv i komplet mørke kan du se på en afstand af fem meter ved hjælp af infrarødt nattesyn.

• Lokal optagelse – Optag et videoklip lige så snart, der registreres bevægelse, direkte på et microSDXC-kort på op til 128 GB. Det giver en fleksibilitet, fordi man ikke skal gå på kompromis med netværk eller båndbredde – og man slipper samtidig for månedlige gebyrer for at lagre i skyen.

• Omna App – Få adgang til en række avancerede egeskaber med den gratis Omna Companion-app.

• Stilrent design – Med et elegant, diskret og stilrent look er kameraet designet til at blende ind i dets omgivelser i det moderne hjem eller på kontoret.

• Bevægelsessensor – Kameraet opfanger bevægelser, som automatisk kan igangsætte videooptagelse, alarmer og lys.


TAGS
D-Link
Omma
overvågningskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S