D-Link DIR-895L AC 5300 [TEST]: Router for de farthungrende

D-Link DIR-895L AC 5300 [TEST]: Router for de farthungrende

Share

Med et Corvette-rødt højglanslakeret kabinet og 8 antenner kommunikerer denne router krystalklart, at dens målgruppe er gamere og andre nørder

Til trods for et futuristisk design og state of the art-elektronik er D-Links top-router grundlæggende en ret traditionelt udtænkt konstruktion. Heldigvis er den lige så nem og hurtig at få op at køre som andre moderne routere, men brugere, hvis it-appetit maksimalt rækker til at navngive enheden og vælge en adgangskode, bør følge deres intuition og vælge en mindre højtråbende model.

Opsætning med utallige variationer

I Alt om DATA har vi i årenes løb brugt meget plads på at beskrive de mere nørdede router-features. Dels har nogle af vores skribenter hygget sig med den slags, og dels kunne det være nødvendigt at udnytte dem for at klemme mest mulig trafik gennem enforholdsvis smal signalvej, typisk i forbindelse med spil.

Se også:  Netværkslækkerier fra D-Link

Den helt grundlæggende opsætning af DIR-895L kan foretages via D-Links QRS Mobile-app på en smartphone eller tablet. Normalt er sådan en router-opsætning tilstrækkelig til de fleste af os, men når det gælder DIR-895L, kan det stærkt anbefales at bruge den traditionelle metode med at tilgå routeren i en browser og gennemgå alle indstillingerne side for side.

Del denne