D-Link DIR-645

D-Link DIR-645

Share

D-Link DIR-645 er en lidt anderledes router. Det er en 802.11n-router ligesom de andre, men den byder kun på 2,4GHz-frekvensbåndet. Det gør selvfølgelig routeren mindre alsidig, hvad opsætningsmuligheder angår, og fratager brugeren de fordele, der kan være ved at arbejde med to adskilte frekvensbånd. Til gengæld er den et glimrende eksempel på, hvad fordelene kan være ved netop en single channel-router

For det første er den billigere end testens egentlige deltagere, for det andet er den et glimrende valg til den energibevidste, idet den kun bruger lidt mere end det halve af testens ellers mest sparsommelige router og en fjerdedel af den dyreste. Selvfølgelig kan man deaktivere routerne på bestemte tidspunkter, men det gælder også denne router. D-Link DIR-645 er en utraditionelt udseende router.

Se også:  Gamere plaffer løs, kaster kabinetter og vinder præmier i Troldhede

Ikke nok med at den har interne antenner, men den er også cylinderformet. Når man kigger på brugergrænsefladen, er der milevidt mellem den installation, man kan afvikle som Windows-bruger, og den webbaserede grænseflade.

Installationsprocessen var en af de mest illustrative i testen, og når det kommer til administration, har D-Link holdt fast i sin traditionelle lidt tunge, orange-gennemsyrede grænseflade, mange vil genkende. Ikke at den ikke gør jobbet, den ser bare lidt bedaget ud efterhånden.

Ellers har routeren en wan-port, fire 1Gbit/s lan-port og en usb 2.0-port til printer og ekstern harddisk. Det er en router med mange features, der er glimrende, hvis man kan undvære 5GHz-frekvensbåndet.

Se også:  Her er det første Apple-kompatible overvågningskamera

D-Link DIR-645
  • Rækkevidde
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Glimrende alternativ til dual band-routere, hvis man kan undvære 5GHz-frekvensbåndet. Den har mange features og en effektiv, om end ikke særligt moderne brugergrænseflade. Den billigste at have stående.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne