Home » Kamera » D-Link DCS-8600LH [TEST]: Vejrbeskyttet overvågningskamera
D-Link DCS-8600LH [TEST]: Vejrbeskyttet overvågningskamera

D-Link DCS-8600LH [TEST]: Vejrbeskyttet overvågningskamera

Share

D-Link bygger videre på et af branchens største udvalg af overvågningskameraer. Det nye kabeltilsluttede DCS-8600LH har høj billedkvalitet, tåler stort set alt og skal hverken oplades eller have nye batterier

Med eller uden kabel? Det er det store spørgsmål, når private forbrugere skal vælge udendørs videoovervågning. De professionelle er aldrig i tvivl. De satser på kablet strømforsyning og vil helst også trække et signalkabel ud til kameraet, for så er de bedst muligt beskyttet mod sabotage og hacking.

En helt kabelfri overvågnings-løsning kan koste mere i hardware, men er normalt langt billigere i installation, fordi den ikke kræver anden montering end et beslag. Ingen boring eller murfræsning med efterfølgende reparation.

Aktuelt har D-Link ikke færre end 18 overvågningskameraer i sortimentet, heriblandt en enkelt kabelfri model, som er testet i Alt om DATA 2/2019. Det endnu nyere DCS-8600LH er vejrbeskyttet efter IP65-normen og kan således nemt tåle det mest ekstreme vejr, man kan opleve i Danmark. Desuden har kameraet flere egenskaber, som også gør det velegnet til indendørs brug – ikke mindst en ret stærk pris.

Se også:  Arlo Ultra 2 Spotlight [TEST]: Avanceret overvågningskamera
Høj kvalitet

Full HD-videoopløsning er selvfølgelig altid godt, men det skader ikke, at videokameraet har gode optiske egenskaber, og det har DCS-8600LH. Selv i svagt lys er farverne gode, og bevægelser vises næsten naturligt og i realtid. For et overvågningskamera har objektivet en forholdsvis moderat vidvinkel med et synsfelt på 135 grader og behersket fortegning langs kanterne.

Se friske priser på overvågningskameraer her.

Som normalt trigges kameraet, når det registrerer bevægelse, og det er muligt at markere, hvilke af 20 mulige zoner i billedet der skal være aktive. Kameraet kan også sættes til at reagere på lyde. Det kan være smart, hvis det bruges som babyalarm.

Se også:  D-Link COVR-X1863 [TEST]: Billig entrebillet til Wi-Fi 6-mesh

Man kan selv bestemme, om man vil lagre optagelserne på et microSD-kort i kameraet eller i D-Links sky. Den sidste mulighed er gratis, hvis man vil nøjes med lagring af 24 timers optagelser. Man kan købe sig til længere tids opbevaring til en pris fra 2,49 euro (knap 20 kr.) om måneden.

Vi har prøvet optagefunktionen med et 32 GB-kort. Ifølge Windows Stifinder var indholdet defekt, men dog ikke mere end at programmet selv kunne reparere kortet og vise optagelserne.

Store stik

Et hus skal helst have tilstrækkeligt med strategisk placerede, udendørs stikkontakter, før det bliver nemt at opsætte overvågningskameraer med kablet strømforsyning.

D-Link DCS-8600LH
  • Features
  • Funktionalitet
  • Installation
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

D-Link DCS-8600LH

»D-Link DCS-8600LH er et trådløst overvågningskamera, som kræver en kablet strømforsyning, hvad der både forbedrer billedkvalite-ten og besværliggør installationen. Det vejrbeskyttede design er også diskret nok til indendørs brug, og vi sætter pris på at kunne lagre optagelser på et microSD-kort eller i D-Links sky.«

Pris: 1500 kr.
Produkttype: Overvågningskamera
Teknologi: Trådløs signaloverførsel; Lysnetadapter
Opløsning: Full HD (1920 x 1080 pixel), op til 30 fps
Synsfelt: 135° diagonalt
Nattesyn: Ja, 7 m
Bevægelsessensor: Ja
Højttaler/Mikrofon: Ja/Ja
microSD-slot: Ja, maks. 32 GB
Vejrtæt: Ja
Mål (B x H x D): 88 x 88 x 70 mm
Vægt: 220 g
Virker med: Amazon Alexa, Google Assistent

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
D-Link
overvågningskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S