D-link DCS-8100LH [TEST]: Kompakt overvågningskamera får det hele med

D-link DCS-8100LH [TEST]: Kompakt overvågningskamera får det hele med

Share

D-Links nye overvågningskamera filmer i 180 grader vidvinkel, så du kan se alt, hvad der foregår i rummet

Et almindeligt kamera-objektiv fanger motivet i en begrænset vinkel, svarende nogenlunde til, hvad det menneskelige øje kan se. Det er ikke nok til at fange alt, hvad der foregår i et helt rum.

I et overvågningskamera giver det derfor rigtig god mening med et vidvinkel-objektiv, der fanger et bredere felt. Det får du i DCS-8100LH, der filmer med en ultrabred vinkel på 180 grader.

Dækker hele rummet

Stiller du kameraet bagerst i et almindeligt kvadratisk rum, så betyder det brede synsfelt faktisk, at du er i stand til at filme alt, der foregår i lokalet. På den måde er det relativt overskueligt at få boligen dækket ind med overvågningskameraer. Stil blot et enkelt DCS-8100LH i hvert rum, så bør hver en vinkel være dækket.

Se også:  D-Link DCS-2670L [TEST]: Full HD og 180° synsfelt til alt slags vejr
Nemt at sætte op

Det lille kamera er rigtig nemt at stille op. Vip overdelen op, så fungerer underdelen som stander.

Installationen sker hurtigt via mydlink Lite-appen, som også bruges til alle D-Links andre overvågningskameraer. Dog havde vi lidt problemer med at få det til at fungere med Android. Faktisk lykkedes det slet ikke, selvom vi prøvede med to forskellige smartphones. Med en iPhone var der dog ingen problemer.

Via appen er der adgang til alle kameraets funktioner samt mulighed for at streame videosignalet, så du kan se, hvad der foregår i lokalet i realtid. Takket være nattesyn er det også muligt at se, hvad der foregår, selvom der er bælgmørkt i lokalet.

Se også:  Edimax IC-6220DC [TEST]: Smart udtænkt dørspion

Del denne