Home » Sikkerhed » D-Link DCS-2802KT-EU [TEST]: Mere kabelfri overvågning
D-Link DCS-2802KT-EU [TEST]: Mere kabelfri overvågning

D-Link DCS-2802KT-EU [TEST]: Mere kabelfri overvågning

Share

D-Links brede sortiment af overvågningskameraer udvides nu med en kabelfri løsning, hvor genopladelige batterier i kameraerne gør dem uafhængige af strøm fra lysnettet

For almindelige forbrugere og gør det selv-folk er den største udfordring ved udendørs videoovervågning at strømforsyne kameraerne. Overførslen af video- og audiosignaler kan som regel klares trådløst, men det kan være svært at trække strømkabler frem til de positioner, som giver det bedste overblik, f.eks. oppe i havens træer.

For fire år siden lancerede Netgear deres første kabelfri kameraer i Arlo-produktfamilien. Nu kommer D-Link med et DCS-2802KT-EU Wire-Free Camera Kit, som omfatter to indendørs/udendørs kameraer plus en hub eller basestation, der varetager kommunikationen mellem kameraerne og hjemmets router, og en omfattende tilbehørspakke.

Se også:  Indret dit sommerhus intelligent
En stor familie

Med den nye kabelfri løsning kan D-Link tilbyde ikke færre end 16 overvågningskameraer, hvoraf de tre modeller har en IP65-godkendelse, så de kan bruges udendørs i alt slags dansk vejr. Med en enkelt undtagelse er alle disse kameraer kompatible med firmaets mydlink-app.

Det betyder, at D-Link nu kan dække praktisk talt ethvert overvågningsbehov med mulighed for at vise alle kameraernes billeder samtidigt og administrere dem fra en enkelt iPhone/iPad- eller Android-enhed. Vi ville gerne også have set Windows- og Mac-grej på hardware-listen, men det kommer vi næppe til.

Spændende udstyrsliste

Full HD eller 1080p ved op til 24 fps er kameraets opløsning, og med et vandret synsfelt på 115° får man meget med på billederne, uden at fiskeøje-effekten langs kanterne bliver generende.

Se også:  Historisk billigt: Nu kan du få en Wi-Fi 6-router for under en tusse

Det indbyggede 3,6 V lithium-ion-batteri på 23,5 Wh (6,5 Ah) er meget kraftigt, og ifølge D-Links oprindelige pressemeddelelse skulle dets levetid være over 11 måneder. I det aktuelle datablad står der blot månedsvis (months of operation between charges).

Dette lyder efter vores mening mere fornuftigt, for levetiden afhænger blandt andet af, hvor mange gange kameraet aktiveres af lyd- eller bevægelsessensoren, samt hvor hyppigt den infrarøde LED-projektør tændes i mørke. Da batteriet ikke kan udtages og ombyttes med et andet, skal man regne med en nedetid på nogle timer, mens kameraet oplades.

Denne drejeskive bruges til valg af kameraer i mydlink. Appen har fundet de to kabelfri kameraer i sættet plus tre modeller, som vi tidligere har registreret i forbindelse med test.

D-Link ser gerne, at man lader kameraet lagre optagelserne i skyen. En 12-måneders Premium Cloud Recording Plan for 5 kameraer i op til 14 dage til en værdi af 49,99 euro er inkluderet i prisen på den testede pakke. Derefter skal man selv betale. Kan man nøjes med 3 kameraer og én dags lagring, er det gratis.

Hvis man ikke vil bruge skyen, kan man sætte et microSD-kort på op til 128 GB i basestationen eller tilslutte en USB-nøgle eller ekstern harddisk på op til 2 TB.

Det medfølgende tilbehør omfatter også nogle gode vægbeslag og en praktisk monteringsarm. Vi synes, at D-Link kunne have tænkt på nogle covers i camouflerende farver, så udendørs kameraer kan blive mindre iøjnefaldende.

Systemet fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant. Desuden understøtter det IFTTT, og det er enkelt at sætte det til at trigge f.eks. en smart stikkontakt, som igen kan tænde en projektør og stresse ubudne gæster.

Flotte billeder

Vi er positivt overraskede over billederne fra D-Links nye overvågningskamera. Farverne er naturlige, og detaljeringsgraden er god. Desuden foregår bevægelser tættere på realtid, end vi er vant til at se.
mydlink-appen virker enkel og er på dansk, men menustrukturen er ikke altid lige intuitiv. Desuden har vi oplevet et sprogskift til hollandsk, da vi bevægede os ned i lydmenuen. Som altid er det smart at sætte appen til automatisk opdatering.


D-Link DCS-2802KT-EU
  • Features
  • Funktionalitet
  • Installation
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger:

»DCS-2802KT-EU er en gennemtænkt overvågningsløsning, der kan stå selvstændigt eller indgå i et større system med andre af firmaets kame-raer og smarte enheder. Total kabelfrihed er en enorm fordel, og det leverer en god gengivelse af bevægelser samt høj 1080p-opløsning. Prissætningen er attraktiv for et kabelfrit overvågningssystem, der kan dække private og små firmaers behov.«

Nøgletal:

Pris: 3895 kr.
Produkttype: Overvågningssystem med 2 kameraer og basestation
Teknologi: Batteridrevet (genopladeligt), Low Power Wi-Fi
Opløsning: Full HD (1920 x 1080 pixel), 24 fps
Synsfelt: 115° vandret, 140° diagonalt
Nattesyn: Ja, 7,5 m
Bevægelsessensor: Ja
Højttaler/Mikrofon: Ja/Ja
MicroSD-slot/USB-port: Ja/Ja på basestation
Vejrtæt: Ja, IP65
Mål (B x H x D): Kamera: 66 x 85 x 85 mm; Basestation: 134 x 150 x 65 mm
Vægt: Kamera: 240 g; Basestation: 195 g

TAGS
D-Link
overvågningskamera
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S