Home » Sikkerhed » D-Link DCS-2670L [TEST]: Full HD og 180° synsfelt til alt slags vejr
D-Link DCS-2670L [TEST]: Full HD og 180° synsfelt til alt slags vejr

D-Link DCS-2670L [TEST]: Full HD og 180° synsfelt til alt slags vejr

Share

Det seneste Wi-Fi-kamera fra D-Link kan ikke alene dække hele haven med et ultra-vidvinkelobjektiv. Det er også IP65-vejrsikkert, så det tåler både regn, sne og en vandslange på afveje

Hvis man overvejer at sikre sit hjem med videoovervågning, er D-Links hjemmeside et godt sted at starte søgningen. Aktuelt er der ikke færre end 26 modeller at vælge imellem, heriblandt flere, som kan tåle at være ude i det danske klima hele året.

Det nylancerede DCS-2670L er designet i samme stil som DCS-8100LH (se testen i Alt om DATA nummer 2/2018) med 180° objektiv, men det kommer med to spændende forbedringer. For det første er nyheden beregnet til udendørs brug og vejrsikker efter IP65-standarden. Det vil sige, at kameraet kan modstå regn, støv og sne. Et splash fra en haveslange er heller intet problem, men det må dog ikke udsættes for en højtryksrenser.

Se også:  Nem overvågning af boligens rum – skræm tyven væk!

For det andet er videoopløsningen fordoblet fra almindelig HD til full HD. Det gør billedet skarpere og mere detaljeret, så man kan lave mere brugbare udsnitsforstørrelser til dokumentation. Endelig skal det med i overvejelserne, at prisen på ca. 1700 kroner virker ganske rimelig i forhold til udstyrslisten.

Trådløs eller kablet opkobling

Eftersom det nye overvågningskamera skal have strøm fra lysnettet via en adapter, er det fornuftigt, at det også kan kabelforbindes til en LAN-port på en router. Ellers har det selvfølgelig trådløst Wi-Fi, som i de fleste hjem er nemmest at have med at gøre.

Det kommer næppe bag på en AOD-læser, at D-Link har sin egen app til DCS-2670L og flere andre enheder i denne smarthome-familie. Ifølge databladet understøttes dette kamera af appen ”mydlink Lite”, men vi har – uden rigtigt at vide hvordan – fået det til også at køre med den nyere app, som blot hedder ”mydlink” og har en meget venligere brugerflade – på dansk – plus flere indstillingsmuligheder, bl.a. valg af aktivt område til bevægelsesregistrering. Den nye app understøtter nu desuden det indendørs 180° kamera DCS-8100LH.

Se også:  Netatmo Smart Video Doorbell [TEST]: Se hvem der ringer på døren fra din mobil

Opsætning og softwareinstallation kan klares på få minutter – plus de obligatoriske opgraderinger. Kameraet parres med en smartphone via Bluetooth, og det er også nemt at oprette en trådløs forbindelse til hjemmets Wi-Fi-router. Vi er glade for, at kameraet også kan tilgås på en pc. Det kræver installation af et plugin, og det sker helt automatisk.

D-Link DCS-2670L
  • Features
  • Funktionalitet
  • Installation
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»D-Link DCS-2670L er et meget universelt overvågningskamera, der kan tåle at være ude hele året i det danske klima. Full HD-video-opløsningen er en stor gevinst for det ultra-vidvinklede 180° objektiv, fordi det så giver mening at zoome digitalt ind på en del af det brede synsfelt. Ydermere kan vi glæde os over udrulningen af den nye, mere brugervenlige ”mydlink” app, som er på dansk og understøtter flere andre D-Link-produkter.«

Nøgletal
Pris: 1700 kr.
Produkttype: Overvågningskamera
Teknologi: Trådløs og Ethernet signaloverførsel; Lysnetadapter
Opløsning: Full HD (1920 x 1080 pixel), 30 fps
Synsfelt: 180°
Nattesyn: Ja, 10 m
Bevægelsessensor: Ja
Højttaler/Mikrofon: Ja/Ja
microSD-slot: Ja, maks. 128 GB
Vejrtæt: Ja
Mål (B x H x D): 76 x 90 x 102 mm
Vægt: 360 g

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
D-Link
overvågningskamera
sikkerhedskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S