D-Link DCS-2670L [TEST]: Full HD og 180° synsfelt til alt slags vejr

D-Link DCS-2670L [TEST]: Full HD og 180° synsfelt til alt slags vejr

Share

Det seneste Wi-Fi-kamera fra D-Link kan ikke alene dække hele haven med et ultra-vidvinkelobjektiv. Det er også IP65-vejrsikkert, så det tåler både regn, sne og en vandslange på afveje

Hvis man overvejer at sikre sit hjem med videoovervågning, er D-Links hjemmeside et godt sted at starte søgningen. Aktuelt er der ikke færre end 26 modeller at vælge imellem, heriblandt flere, som kan tåle at være ude i det danske klima hele året.

Det nylancerede DCS-2670L er designet i samme stil som DCS-8100LH (se testen i Alt om DATA nummer 2/2018) med 180° objektiv, men det kommer med to spændende forbedringer. For det første er nyheden beregnet til udendørs brug og vejrsikker efter IP65-standarden. Det vil sige, at kameraet kan modstå regn, støv og sne. Et splash fra en haveslange er heller intet problem, men det må dog ikke udsættes for en højtryksrenser.

Se også:  Gå ikke ned på netværk til VM - her er den bedste router

For det andet er videoopløsningen fordoblet fra almindelig HD til full HD. Det gør billedet skarpere og mere detaljeret, så man kan lave mere brugbare udsnitsforstørrelser til dokumentation. Endelig skal det med i overvejelserne, at prisen på ca. 1700 kroner virker ganske rimelig i forhold til udstyrslisten.

Trådløs eller kablet opkobling

Eftersom det nye overvågningskamera skal have strøm fra lysnettet via en adapter, er det fornuftigt, at det også kan kabelforbindes til en LAN-port på en router. Ellers har det selvfølgelig trådløst Wi-Fi, som i de fleste hjem er nemmest at have med at gøre.

Det kommer næppe bag på en AOD-læser, at D-Link har sin egen app til DCS-2670L og flere andre enheder i denne smarthome-familie. Ifølge databladet understøttes dette kamera af appen ”mydlink Lite”, men vi har – uden rigtigt at vide hvordan – fået det til også at køre med den nyere app, som blot hedder ”mydlink” og har en meget venligere brugerflade – på dansk – plus flere indstillingsmuligheder, bl.a. valg af aktivt område til bevægelsesregistrering. Den nye app understøtter nu desuden det indendørs 180° kamera DCS-8100LH.

Se også:  D-link DCS-8100LH [TEST]: Kompakt overvågningskamera får det hele med

Opsætning og softwareinstallation kan klares på få minutter – plus de obligatoriske opgraderinger. Kameraet parres med en smartphone via Bluetooth, og det er også nemt at oprette en trådløs forbindelse til hjemmets Wi-Fi-router. Vi er glade for, at kameraet også kan tilgås på en pc. Det kræver installation af et plugin, og det sker helt automatisk.

Del denne