Home » Smart hjem » D-Link klar med 180 graders udendørs overvågningskamera
D-Link klar med 180 graders udendørs overvågningskamera

D-Link klar med 180 graders udendørs overvågningskamera

Share

D-Link lancerer nyt 180° udendørs HD Wi-Fi kamera til sikker overvågning af hjemmet

D-Link, som er en global leder inden for Wi-Fi opkoblings- og videoovervågningsteknologi, præsenterer sit nyeste mydlink-kamera – et 180° udendørs Wi-Fi kamera i fuld HD – som tilbyder nem og pålidelig udendørs overvågning. D-Links nyeste kamera er fuldt udstyret med en lang række funktioner til sikker overvågning af hjemmet. Det har en attraktiv pris, er yderst diskret, let at bruge og specielt udviklet til at kunne tåle hårde vejrforhold.

Det 180° udendørs Wi-Fi kamera i fuld HD er designet med et robust, IP65-klassificeret kabinet, som kan tåle turbulente vejrforhold, herunder regn, støv og sne. Kameraet har en opløsning på 1080p i fuld HD og en 180-graders panoramalinse, hvilket sikrer, at der altid overvåges inden for et bredt synsfelt, således at det kun kræver ét kamera at opfange et bestemt udendørs område.

Styr det hele fra appen

Du kan få adgang til optagelser, som er taget med D-Links 180° Wi-Fi kamera i fuld HD, via en smartphone, en tablet eller en computer – enten ved brug af mydlink-appen eller en dedikeret webportal – således at du døgnet rundt kan se det, der overvåges, uanset hvor du befinder dig. Den integrerede funktion til registrering af bevægelse og lyd sender straks push-beskeder til en smartphone og optager videoklip af en hændelse på et isat microSD-kort eller direkte på en smartphone ved hjælp af mydlink-appen.

Se også:  TP-Link Tapo C200 [TEST]: Dette kamera har øjne i nakken

D-Links nye 180° udendørs Wi-Fi kamera med HD ser alt med det samme i realtid – selv i fuldstændigt mørke. Det integrerede nattesyn og de indbyggede infrarøde lysdioder gør det muligt at se op til 10 meter væk i komplet mørke, hvilket muliggør overvågning døgnet rundt og giver ekstra ro i sindet.

Mange monteringsmuligheder

Det 180° Wi-Fi kamera i fuld HD har flere forskellige monteringsmuligheder, hvilket gør det utroligt nemt at montere hvor som helst uden for huset. Kameraet kan forbindes med internettet enten via Wi-Fi eller direkte via en router med et netværkskabel.

“Historisk set har dette niveau af sikkerhedsovervågning udelukkende været forbeholdt avancerede, professionelle sikkerhedssystemer,” udtaler direktør for D-Link i Europa, Kevin Wen. “På grund af fremskridtene inden for Wi-Fi teknologi og mobilenheder kan de samme pålidelige funktioner nu tilbydes til alle til en overkommelig pris. Med D-Links brugervenlige mydlink-app har man en tryg og sikker metode til overvågning af hjemmet, som kun kræver nogle få tryk.”

Se også:  Arlo Baby [TEST]: Er dette den smarteste babyalarm?

De vigtigste fordele omfatter:

  • Vejrbestandigt design – Kameraet er konstrueret til at klare støv, regn og sne med et IP65-klassificeret kabinet og er derfor robust nok til at holde øje med de mest barske udendørs områder.

  • Kan nemt tilsluttes til trådløse eller kabelforbundne netværk – Det er nemt at installere og konfigurere kameraet hvor som helst via Wi-Fi eller via din router.

  • Snapshots og videoklip – kan gemmes direkte på en mobilenhed via mydlink-appen. Kameraet har også et microSD-stik, så snapshots og video kan gemmes lokalt.

  • Bevægelses- og lydregistrering – sender automatisk advarselsbeskeder til kundens mobilenhed, når funktionen udløses.

  • Fjernbetjening – mydlink-appen giver kunderne mulighed for at fjernovervåge og fjernstyre kameraer og manuelt starte videooptagelser.

  • Kamera af høj kvalitet – 10x digital zoom, nattesyn på op til 10 meters afstand og en opløsning på 1080p i fuld HD giver et tydeligt billede af, hvad der sker uden for dit hjem eller dit firma.

  • Bredt synsfelt – for at give kunderne en mere omfattende overvågning med et ultra bredt synsfelt på 180°.

Tilgængelighed og priser

Anbefales ca pris 1.699 kroner.


TAGS
D-Link
overvågningskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S