D-Link klar med 180 graders udendørs overvågningskamera

D-Link klar med 180 graders udendørs overvågningskamera

Share

D-Link lancerer nyt 180° udendørs HD Wi-Fi kamera til sikker overvågning af hjemmet

D-Link, som er en global leder inden for Wi-Fi opkoblings- og videoovervågningsteknologi, præsenterer sit nyeste mydlink-kamera – et 180° udendørs Wi-Fi kamera i fuld HD – som tilbyder nem og pålidelig udendørs overvågning. D-Links nyeste kamera er fuldt udstyret med en lang række funktioner til sikker overvågning af hjemmet. Det har en attraktiv pris, er yderst diskret, let at bruge og specielt udviklet til at kunne tåle hårde vejrforhold.

Det 180° udendørs Wi-Fi kamera i fuld HD er designet med et robust, IP65-klassificeret kabinet, som kan tåle turbulente vejrforhold, herunder regn, støv og sne. Kameraet har en opløsning på 1080p i fuld HD og en 180-graders panoramalinse, hvilket sikrer, at der altid overvåges inden for et bredt synsfelt, således at det kun kræver ét kamera at opfange et bestemt udendørs område.

Se også:  Logitech Circle 2 Wired [TEST]: Full HD i modulopbygget system
Styr det hele fra appen

Du kan få adgang til optagelser, som er taget med D-Links 180° Wi-Fi kamera i fuld HD, via en smartphone, en tablet eller en computer – enten ved brug af mydlink-appen eller en dedikeret webportal – således at du døgnet rundt kan se det, der overvåges, uanset hvor du befinder dig. Den integrerede funktion til registrering af bevægelse og lyd sender straks push-beskeder til en smartphone og optager videoklip af en hændelse på et isat microSD-kort eller direkte på en smartphone ved hjælp af mydlink-appen.

Del denne