Home » Router » D-Link lover internet-dækning i selv de største hjem
D-Link lover internet-dækning i selv de største hjem

D-Link lover internet-dækning i selv de største hjem

Share

D-Link udvider nu sin Covr Whole Home Wi-Fi-serie med Wi-Fi-systemet COVR-2202 som sikrer stabilt og lynhurtigt internet helt ud i alle alle hjemmets afkroge

Covr Whole Home Wi-Fi-systemerne arbejder sammen med din nuværende router om at skabe stabilt Wi-Fi i alle afkroge af hjemmet, og de har den nødvendige ydeevne til at understøtte mange forbundne enheder på én gang.

Ingen døde zoner

Med MU-MIMO-teknologi, der sikrer forøget og mere effektiv throughput, fjerner de tre AC1200 Dual-Band Covr-punkter i COVR-C1203 (to i COVR-C1202) de irriterende døde zoner uden Wi-Fi. På den måde skaber de en samlet zone af lynhurtigt og stabilt Wi-Fi i hjem på op til 465 m2. De nye Covr-systemer er altså perfekte til dem, der kører krævende og tunge programmer eksempelvis i forbindelse med gaming og streaming – og som ikke vil gå på kompromis med ydeevnen, uanset hvor i hjemmet, de befinder sig.

Se også:  D-Link Mydlink Pro til + hub [TEST]: Flere kameraer til færre penge

For dem, der har brug for 100 procent dækning i større hjem, er COVR-2202 perfekt. Systemet består af to AC2200 Tri-Band Covr-punkter med særlig stor ydeevne (to 5 GHz-bånd og et 2.4 GHz med en hastighed på op til hhv. 866 Mbps og 400 Mbps), der fjerner alle døde zoner og giver lynhurtig Wi-Fi i hjem på op til 550 m2.

Slut med afbrydelser

D-Link har udstyret alle produkterne med intelligent roamingteknologi, som sikrer, at forbindelsen aldrig bliver afbrudt. Intelligent roaming analyserer hele tiden den trådløse signalstyrke og kobler automatisk dine enheder på det Covr-punkt, der har det stærkeste Wi-Fi-signal.

For dem, der foretrækker en kabelforbindelse til specialiserede enheder, såsom netværkstilsluttede NAS’er, smart-tv eller spillekonsoller, giver to Gigabit Ethernet-porte per Covr-enhed solid og pålidelig kabelydelse.

Se også:  Historisk billigt: Nu kan du få en Wi-Fi 6-router for under en tusse

TAGS
Covr
D-Link
Mesh
mu-mimo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S