Home » AOD Pro » Cybersikkerhed er godt – men cyber resilience er bedre
Cybersikkerhed er godt – men cyber resilience er bedre

Cybersikkerhed er godt – men cyber resilience er bedre

Share
Angriber supportnetværk

”Det er en service, vi lancerede i december. Vi har nemlig set en markant stigning i forsøg på angreb mod virksomheders backup-rutiner som optakt til et senere ransomwareangreb med det formål at gøre det så omfattende som muligt,” fortæller Bob Petrocelli og føjer til, at hackerangreb ikke blot er vokset med faktor 20 over de senere år, men også er blevet langt mere professionelle.

Ifølge Scott Gower, der er regional sales manager for Datto i Norden, er danske virksomheder ganske godt med, når det gælder bevidstheden om, hvor vigtig cyber resilience er.

Blandt andet ser man flere og flere forsøg på at trænge ind i MSP’ernes supportnetværk. Trusselsbilledet er altså blevet langt mere nuanceret og sværere at gennemskue, hvilket nu også er gået op for de mindre og mellemstore virksomheder, som typisk udgør MSP’ernes kunder. Det åbner samtidig et nyt marked for rådgivning.

Se også:  Eksperter: Zero trust – så hårde er konsekvenserne
Det handler om tillid

Netop fordi hackerne ikke skyr nogen midler, understreger man fra Datto, at det er ekstremt vigtigt med tillid i forholdet mellem MSP’erne og deres kunder. De skal kunne stole på de ydelser, de køber. Derfor benyttede chief information security officer Ryan Weeks også muligheden for på eventet at understrege vigtigheden af, at der er fuld transparens hele vejen fra den enkelte MSP til kunden og videre ud til dennes kunder.

”De seneste måneder har vi set utrolig mange supply chain attacks, og det gælder om at sikre såvel sin egen som sine kunders forretning. Derfor handler samarbejdet i kanalen om integritet og tillid,” var Ryan Weeks budskab til MSP’erne.

Se også:  Kunstig intelligens skal bekæmpe økonomisk kriminalitet

Han understregede dog samtidig, at der bestemt ikke er grund til at kaste håndklædet i ringen. Med de rigtige kompetencer og de rigtige værktøjer er der stadig gode chancer for at stoppe angreb i tide. 

TAGS
Cyberkriminalitet
datasikkerhed
erhvervsliv
onlinesikkerhed
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S