Gratis online cyber security-kursus

Gratis online cyber security-kursus

Share

F-Secure og Helsinki Universitet følger op på sidste års succes og relancerer deres online cybersecurity-kursus

Cyber Security Base with F-Secure, en online kursusserie udviklet af Helsinki Universitet og F-Secure, er tilbage. Over 50.000 mennesker fra USA, Finland, Storbritannien og flere andre lande deltog i sidste års kurser, hvilket har fået F-Secure og universitetet til at udbyde kurset igen.

Cyber Security Base with F-Secure er et såkaldt massive open online course (MOOC) udviklet af Helsinki Universitet og F-Secure. Kurset er designet, så man sikrer sig, at deltagerne får lært de rette værktøjer, så de kan forfølge en karriere i cybersecurity-branchen – en branche, der over hele verden oplever mangel på kvalificerede medarbejdere. En nyligt udgivet report vurderede, at der vil være 3,5 millioner ledige stillinger i cybersecurity-branchen i 2021.

Se også:  Opdatering af software er afgørende for din personlige sikkerhed
Mere talent i branchen

F-Secures CEO, Samu Konttinen, siger, at manglen på medarbejdere er noget, der burde være et større fokus hos flere, hvis man ser på vigtigheden af cybersecurity i den moderne verden, og derfor ser han kurset som et godt skridt mod en løsning på problemet.

“Situationer som WannaCry-udbruddet og kæmpestore datalæk understreger virkelig, hvor meget, der er på spil, når vi taler om cybersecurity. Og mens angreb som disse driver efterspørgslen for cybersecurity endnu højere op, så bliver der ikke uddannet nok til at udfylde de nødvendige stillinger,” siger Konttinen.

“Uddannelse inden for cybersecurity er en vigtig del af missionen om at tackle manglen på talent i branchen, og det er en virkelig god mulighed for studerende, så vi er glade for at kunne bære en del af ansvaret ved igen at tilbyde kurset.

Se også:  Din nye bærbar er født med alvorligt sikkerhedshul

Del denne