CUJO [TEST]: Firewallen blinker til dig

CUJO [TEST]: Firewallen blinker til dig

Share
Tjekker diskret

Når Cujo først er kommet i gang, lægger du ikke meget mærke til den. Trafikken i netværket filtreres gennem firewallen, analyseres, og trusler blokeres. Det hele sker umærkeligt. Hvis der er fare på færde, får du en besked i Cujos app – i nogle tilfælde også på den enhed, du aktuelt benytter.

Der er forældrekontrol, som virker for enheder på netværket, og Cujos app viser en simpel liste over enheder på netværket. Her får du oplysninger som enhedstype, producent, IP-adresse, MAC-adresse og lignende. Du kan bruge listen til at kontrollere, hvilke enheder der benytter netværket.

Generelt mangler vi dog nogle tekniske detaljer om Cujos funktioner. Det er derfor svært at vurdere, hvor effektiv beskyttelsen er. Cujo er i det hele taget for overfladisk for eksperter og for kompliceret for nybegyndere. Ideen med at lægge en samlet beskyttelse ud over hjemmets trådløse net er dog glimrende.

Se også:  Netværkslækkerier fra D-Link

Cujo koster 990 kroner, hvortil kommer et abonnement på 95 kroner om måneden. Du kan også betale 1499 kroner, så får du et abonnement, som dækker hele produktets levetid.

CUJO
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Pris: 990 kr.
Produkttype: Netværksfirewall
Processor: 2-kernet, 1 GHz
Ram: 1 GB DDR SDRAM
Lager: 4 GB flash
Forbindelse: 2 x 1 Gbps Ethernet-porte

3.5
Del denne