Home » Smart hjem » Cub Cadet XR5 3000 [TEST]: Velfungerende – men for dyr
Cub Cadet XR5 3000 [TEST]: Velfungerende – men for dyr

Cub Cadet XR5 3000 [TEST]: Velfungerende – men for dyr

Share

Den har stor klippevidde, napper kanterne med og klipper græs i alle højder på selv de største plæner

Cub Cadet XR5 3000 er, som navnet antyder, skabt til plæner på op til 3000 kvadratmeter. Det er dog ikke bare en større model, end den XR5 2000 vi testede sidste år, den har også fået en gennemgribende opgradering, især af skæresystemet.

Det dækker nu et dobbelt så stort område ved hjælp af to skærehjul, der drejer rundt underneden med i alt otte skæreblade. Hvis dette lyder bekendt, så er det, fordi det er præcis samme system som Robomow RK 4000 Pro anvender. Faktisk er de to robotter stort set ens bortset fra farvevalg, små designdetaljer, rækkevidde og i særdeleshed prisen, hvilket vi kommer tilbage til.

Se også:  Robotplæneklippere [STORTEST]: Få en flot plæne uden slid og slæb

I sin udformning er XR5 3000 identisk med testens Robomow; dog har den med sine sorte og gule detaljer et lidt andet udtryk. Måske den ene matcher dit haveskur bedre end den anden, og så kan det jo have lov at være udslagsgivende for valget.

I features og betjening er maskinerne helt identiske. Cub Cadet har samme touchskærm som Robomow og også præcis samme app – forklædt med et lidt anderledes farvevalg.

Ydelsen er heldigvis også den samme, når man ser bort fra batteritiden, der her er op til halvanden time. Det lidt mindre batteri gør, at det vil tage længere tid at komme igennem den samme plæne, og derfor er rækkevidde da også ”kun” angivet til 3000 kvadratmeter. Med tålmodighed skal maskinen dog nok klare en større plæne.

Se også:  Philips Hue Cala [TEST]: Blødt lys fra alsidig havelampe

Med den brede klippevidde samt kantklip ud over hjulbredden og evnen til at håndtere hældninger op til 45 procent er det en slider, der uden videre vrøvl tromler de fleste plæner igennem uanset, hvor varieret den måtte være. Har du en mere kompliceret plæne med forskellige afdelinger, kan du opdele den i op til fire forskellige zoner.

På samme måde som Robo-mow kan denne Cub Cadet desuden tjekke, om kanttråden ligger rigtigt – ved at køre en runde henover plænen, inden den starter første klipning.

TAGS
Cub Cadet
plæneklipper
robotplæneklipper
sommer 2022

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S