Home » Hovedtelefoner og højttalere » Creatives soundbar giver stor gaminglyd til stærk pris
Creatives soundbar giver stor gaminglyd til stærk pris

Creatives soundbar giver stor gaminglyd til stærk pris

Share

Den nye version af Sound Blaster Katana har slankt design, 68 % mere kraft end før, større lyddynamik og Super X-Fi til hovedtelefoner

Sound Blaster Katana V2 har slebet de rå kanter fra den populære forgænger – både når det gælder facon og funktion.

Du får 5.1-kanallyd med samme karakter som en af de dyrere Sound Blasters og Katana V2 er bygget med mere end 30 års lydekspertise i ryggen. Samtidig bevarer den det anmelderroste trippelforstærkede design fra sin forgænger, hvor hver af de fem drivere understøttes af Creatives egenproducerede multi-core DSP-kontrolenhed. Dome-diskanthøjtalere i forbedret materiale sørger for et tydeligere og renere højt register med en mere raffineret lyd, mens den store subwoofer giver pondus i de lave toner.

Stor 3D-lyd

Super X-Fi headphone holography genskaber samme lydbillede som et multi-højtalersystem – men i et sæt hovedtelefoner. Med den indbyggede Super X-Fi UltraDSP chip i Sound Blaster Katana V2 vil brugerne opleve en holografisk lyd, som tilpasses den enkelte, og giver en utrolig realistisk oplevelse, uanset om man fordyber sig i en film eller fortaber sig på gamerslagmarken.

Se også:  Billig dongle forvandler din pc til et hi-fi-anlæg 

SXFI BATTLE Mode er designet specifikt til at give FPS-spillere en fordel, fordi fjendernes retning og afstand nemmere kan identificeres. En anden velkendt Sound Blaster-feature er Scout Mode, som fremhæver modstandernes lyd, hvilket betyder, at de kan høres, før man overhovedet kan se dem på skærmen.

Med en integreret Dolby-decoder får man en filmisk oplevelse – ikke kun når man gamer, men også når man ser film på streamingplatforme såsom Netflix, Disney+ og Amazon Prime.

Alt-i-én hub

Sound Blaster Katana V2 kan tilpasses til at lyde og se ud, som man ønsker det. Når den tilsluttes Creative-appen (både på pc og mobil), kan brugerne vælge imellem flere forskellige EQ-indstillinger og finjustere lyden med Acoustic Engine-pakken. Desuden har man med den redesignede RGB-lysstrimmel også mulighed for at vælge imellem 16,8 millioner farver, som kan reagere på det, der afspilles. Indstillingerne kan gemmes som tilpassede profiler i appen og på de programmerbare knapper på fjernbetjeningen.

Se også:  Creative Muvo Play [TEST]: En håndfuld lyd til turen

Katana V2 er udstyret med en omfattende mængde af tilslutningsmuligheder: HDMI ARC og optiske porte, trådløs Bluetooth 5.0, USB-C port til USB-lyd, 3.5 mm AUX-in og SXFI-out som fungerer med certificerede Super X-Fi produkter. Den er kompatibel med computere og konsoller, heriblandt PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X and S, Xbox One og Nintendo Switch.

Sound Blaster Katana V2 er prissat til 329,99 EUR, og kan købes på Nordic.creative.com.


TAGS
Creative
katana
sound blaster

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S