Home » Hovedtelefoner og højttalere » Creative SXFI Theater [TEST]: Hørebøffer til filmelskerne
Creative SXFI Theater [TEST]: Hørebøffer til filmelskerne

Creative SXFI Theater [TEST]: Hørebøffer til filmelskerne

Share

Creative udvider dine film- og musikoplevelser med trådløs lyd
og skræddersyede lydprofiler, der passer præcis til dit hoved og ører

Trådløse hovedtelefoner er blevet stigende populære i takt med, at kvaliteten og især batterilevetiden er røget i vejret. Til almindelig musikbrug udgør den trådløse forbindelse ikke en udfordring, men ser du film med trådløse hovedtelefoner eller gamer, så kan forsinkelse på lyden udgøre et stort irritationsmoment.

Og det er netop nogle af de punkter, Creative har haft for øje med deres nye version af headset i deres SXFI-serie nemlig Creative SXFI Theater.

Skabt til filmelskere

SXFI Theater er et sæt trådløse hovedtelefoner, der er skabt til film og musik samt gaming. For at hindre irriterende forsinkelser i lyden, medfølger der en trådløs USB-dongle med indbygget digital signalprocessor.

Den sørger for at sende lyden i høj kvalitet og uden forsinkelser fra f.eks. din computer eller andre understøttede enheder såsom PS4 og Nintendo Switch til hovedtelefonerne. En god detalje er den medfølgende extension dock, der gør det nemmere at placere donglen i vores pc.

Se også:  Creatives billige skrivebords-højttalere klar i ny trådløs version

Der er også jackstik, så du kan tilkoble andre enheder, dog uden at SXFI-lydforbedringen er understøttet. En batterilevetid på hele 30 timer er også et stort plus.

Tilpas lyden

Lyden i SXFI Theater leveres af 50 mm neodymium drivere og giver en god basis for en forrygende lydoplevelse. Det, der dog skiller headsettet ud fra mange af sine konkurrenter, er den særlige mulighed for at personificere lydoplevelsen efter dit hoved og ører.

Helt konkret er opsætningen af SXFI Theater en smule besværlig, men skal heldigvis kun gøres en gang. Du skal første hente en app til din smartphone, og derefter kan du kortlægge dit hoved og ører i enkle guidede trin på appen ved at tage billeder af hoved og ører. Derefter skal USB-donglen tilsluttes f.eks. din pc.

Se også:  Creative giver dig surround-lyd og subwoofer for under en tusse

Dernæst skal du sørge for, at Bluetooth er tændt på din mobil og igen åbne SXFI-appen. Så forbinder du og parrer med enheden – en proces, der tog os lidt tid. Herefter er headsettet indstillet til at skulle passe til netop dit hoved og ører. Det er muligt at oprette flere profiler, og der var tydelig forskel mellem redaktionens ører, og det er ikke altid, at man nødvendigvis foretrækker sin egen Super X-Fi-profil.

SXFI-teknologien kan slås til og fra via en knap på venstre ørekop, og med teknologien slået til, fik vi en enorm effekt på musik. Lyden fik en helt surroundsound-agtig følelse og blev spredt rundt om hovedet for os, så vi fik en oplevelse af at stå til en livekoncert. Også i film fik vi følelsen af en mere udvidet musikoplevelse, og at lydene opleves bedre fordelt.

Creative SXFI Theater
  • Features
  • Lyd
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Summary

Alt om DATA siger:

»Creative SXFI Theater kan give et løft til dine film- og musikoplevel-ser samtidig med, at du slipper for ledninger eller irriterende forsinkelser på lyden. Tilpasning af lyden via SXFI-appen er en spændende tilføjelse, og du får lang batterilevetid med i købet.«

Nøgletal:

Pris: 1500 kr.
Type: Trådløs over-ear
Driver: 50 mm neodymium magnet
Virker med: Windows pc, macOS, PS4 og Nintendo Switch
Vægt: 346 g med mikrofon, 339 g uden mikrofon
Medfølger: Creative SXFI TX wireless transmitter, aftagelig gaming-mic.,
USB extension dock, 3,5 mm aux-in-kabel, USB Type-C-kabel

TAGS
Creative
hørebøffer
over-ear høretelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S