• Home »
  • Tastatur »
  • Creative Sound BlasterX Vanguard K08 [TEST]: Første gaming-tastatur fra Creative
Creative Sound BlasterX Vanguard K08 [TEST]: Første gaming-tastatur fra Creative

Creative Sound BlasterX Vanguard K08 [TEST]: Første gaming-tastatur fra Creative

Share

Creative Labs er kendt vidt og bredt for deres lydprodukter, men her har vi at gøre med det første gamingtastatur fra deres side.

Sound BlasterX Vanguard K08 er et mekanisk gamingtastatur med 109 programerbare taster og fem macrotaster, der friskt møver sig ind blandt gamingtastaturer i det eksklusive segment. Der er, som ved det overvejende flertal af gamingtastaturer, tale om et kablet tastatur, der her forbindes via et 2 meter langt og tykt flettet USB-kabel.

Tastaturet er helt klart velkonstrueret, det føles solidt og med den rette tyngde til at kunne stå fast. Tastaturet kan hæves bagtil ved at slå støttebenene ud. Det kileformede design spiller meget godt sammen med den medfølgende håndledsstøtte, den er helt flad fortil og sammen sikres en virkelig god komfort også ved længere tids brug.

Se også:  Gamdias Hermes M3 [TEST]: Kompakt og lækkert tastatur til hurtige spil

Karaktermæssigt er der tale om et tastatur, der vil virke tiltalende for gamere, der ikke er til højtlydende og klikkende tastaturer. De anvendte OMRON PRES-taster er også kendetegnet ved at kræve en lav aktiveringskraft på 45g, tasterne aktiveres allerede efter 1,5 mm, og den samlede slaglængde er 3,5 mm. Resultatet er, at tastaturet kan reagere hurtigt, hvis du kan, og levetiden er også flot med 70 millioner angivne aktiveringer.

Del denne