Home » Hovedtelefoner og højttalere » Creative iRoar Go [TEST]: Den gamle løve brøler flot
Creative iRoar Go [TEST]: Den gamle løve brøler flot

Creative iRoar Go [TEST]: Den gamle løve brøler flot

Share

Alderen trykker hos denne højttaler; til gengæld er prisen overkommelig og lydkvaliteten udmærket

iRoar Go har nogle år på bagen, men det behøver ikke nødvendigvis være en ulempe. I hvert fald ikke, hvis du er ude efter et godt køb.

Prisen er markant lavere, end da den kom ud. Faktisk er den faldet til det halve.

Kompakt og robust

Designet holder, og det er en velbygget sag, skabt primært i stål. Den er i stand til at klare nogle knubs. Lidt vand tager den heller ikke skade af. En IPX6-certificering garanterer, at den tåler lidt pjask. En dukkert skal man dog ikke udsætte den for. Vi har ikke megen tiltro til de to gummiflapper, der skal skærme tilslutningerne mod vand. De var umulige at få til at slutte tæt.

Der er små fysiske knapper til lydstyring og andre funktioner i toppen og foran. Der findes også en app til yderligere indstillinger som eksempelvis EQ.

Se også:  Creative giver dig surround-lyd og subwoofer for under en tusse

Der er mulighed for trådløs tilslutning med den lidt aldrende Bluetooth 4.2-standard, og takket være NFC skal en kompatibel mobil blot berøre højttaleren, hvorefter parringen sker af sig selv. 

En computer kan tilsluttes med microUSB, så man kan bruge iRoar som konferencehøjttaler, og der er analog indgang med mulighed for at tilslutte mikrofon, så den kan fungere som præsentationshøjttaler.

En microSD-kortlæser gør desuden, at man kan lytte til musik fra hukommelseskort, og det er endda muligt at optage lyd på kortet, så iRoar fungerer som en diktafon.

På funktioner og tilslutninger er den således særdeles alsidig. 

Der er gods i lyden. Højttaleren leverer lidt mere punch end den større JBL, tIl gengæld er iRoar Go mere lukket og kasse-agtig i lyden. Vi savner lidt den åbenhed, der er hos især Charge 5. Den er dog adskillige klasser over den lille Streetz-højttaler.

Se også:  Vind en mobilhøjttaler
Proprietær adapter

iRoar Go spiller cirka 12 timer på en opladning, hvilket er ganske fornuftigt. Desværre sker strømtilslutning med en proprietær adapter, ikke med en standard USB C-oplader som næsten alle andre højttalere i testen.  

 Ligesom Charge 5 kan iRoar Go dele ud af strømmen via en USB-udgang. Dog er batteriet ikke helt så stort her. Med 5200 mAh er der dog mere end rigeligt til en opladning af selv de mest batteritunge mobiler på markedet. 


TAGS
bluetooth-højttaler
Creative

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S