Creative gør stereolyden til surround

Creative gør stereolyden til surround

Share

Sound BlasterX G5 udvider nu deres nye serie af gaming-lydprodukter med et eksternt lydkort, udviklet specielt til at booste lydoplevelsen i spil. G5 konverterer almindelig stereolyd til 7.1 surround sound, for at give dig den ultimative lydoplevelse, når du gamer.

Lydkortet er det seneste skud på stammen – og samtidig det første lydkort – i Creatives nye gaming-serie Sound BlasterX, der også tæller en række gaming-headsets. Med Sound BlasterX G5 er der nu mulighed for yderligere opgradering på lydfronten.

Audiofile komponenter 

Lydkortet har indbygget hovedtelefonforstærker, der understøtter afspilning af lyd i høj opløsning på op til 24-bit/192kHz.

Et højt signal-/støjforhold på 120 dB samt en output-impedans på 2.2. ohm skal sikre en realistisk lydoplevelse.

Se også:  Gaming-højttalere med indbygget lydkort

Lydkortet understøtter flerkanalslyd, og almindelig stereolyd kan omdannes til virtuel 7.1 surround sound.

Skræddersyede lydprofiler

Indbygget Scout Mode-teknologi forstærker forsigtige lyde som for eksempel fodtrin, så du lettere kan høre, når fjender nærmer sig fra afstand. I kampens hede slås Scout Mode nemt til og fra via en knap på siden af lydkortet, hvor man også finder en oplyst volumenkontrol, der gør det nemt at justere lydniveauet.

Udover Scout Mode kommer Sound BlasterX G5 – ligesom de øvrige produkter i serien – med BlasterX Acoustic Engine software til PC, som gør det muligt for gamere at skræddersy lydprofilen til deres foretrukne spilgenre. Det er udviklet for at reducere distraktioner og forbedre essentielle detaljer.

Se også:  Vind vandtætte Bluetooth-højttalere i GADGETkalenderen

Fordybende surround sound og kraftfuld bas giver en bedre lydrealisme, så du kan høre nye detaljer i spillet og på den måde få en konkurrencemæssig fordel. Den fulde, brugerdefinerbare version af softwaren er tilgængelig til Sound BlasterX G5.

Creative SoundBlaster G5 koster 1199 kr. og kan købes fra februar.

Del denne