Home » Gaming & Konsoller » Corsair One Elite [TEST]: Rå kraft i miniformat
Corsair One Elite [TEST]: Rå kraft i miniformat

Corsair One Elite [TEST]: Rå kraft i miniformat

Share

Kompakt og næsten helt stille. Corsair One Elite er en dyr specialitet, men også en usædvanlig attraktiv, bomstærk gaming-pc

Ikke blot er Corsair One Elite en af de mindste Windows-computere på markedet. Det er også en af de stærkeste. Denne version af Corsair One Elite har bibeholdt det attraktive design, som blev introduceret sidste år, og samtidig har ”indmaden” fået en alvorlig opgradering.

Elite er den kraftigste og dyreste udgave af pc’en – med en Intel Coffee Lake Core i7-processor, et Nvidia GeForce GTX 1080 Ti-grafikkort og 32 GB ram, intet mindre!
Prisen er også pænt over 20.000 kroner, og kan du nøjes med det halve ram, fås Corsair Pro Plus til et par tusind kroner mindre.

Den ser bare godt ud

Computeren ser knaldgodt ud. Den er lavet af aluminium i høj kvalitet, mens tynde bånd af lys slanger sig på begge sider af det antydede logo og startknappen på kabinettet. Byggekvaliteten er tårnhøj. Panelerne er robuste, og det indre er bygget omkring et stærkt metalskelet. Den her pc kan tåle at blive båret til og fra LAN-fester!

Se også:  HyperX Alloy Origins [TEST]: Usædvanlig velkonstrueret gamingtastatur

Også dimensionerne imponerer. Og de er ikke tårnhøje. Pc’en er kun 380 mm høj og 176 mm bred, og vægten er 7,4 kilo. På fronten sidder en USB-port og en HDMI-indgang til VR-headset, og bagpå finder du flere skærmudgange sammen med en USB 3.1 Type-C-konnektor og en PS/2-port. Nogle af tilslutningerne er lyst op, så du kan spille om natten, og der er selvfølgelig trådløs forbindelse.

Lameller til køling

Oversiden er dækket af tykke metallameller oven over en 140 mm-ventilator, der er næsten friktionsløs. Herfra køles pc’en, og hvis du vil ned i elektronikken, kan du løfte lamelpladen af. De to sidepaneler kan også fjernes, og de er pakket til med køle-
elementer (vandkøling).

Se også:  Lenovo P44W-10 [TEST]: Står korrekt og virkelig skarpt

I den ene side af Corsair One Elite er et køleelementet forbundet til processoren. Nedenunder finder man et mini-ITX-bundkort, som er baseret på MSI Gaming Pro Carbon AC, med kraftige netværkskredsløb og den trådløse forbindelse.

Køleelementet i den anden side er forbundet til grafikkortet, der er i fuld størrelse.
Harddisken er placeret i en lille dåse mellem andre komponenter, og indvendigt er der en masse metal og kabler, hvilket er nødvendigt med så megen kraft på så lille en plads. Det er fint ingeniørarbejde, men det gør ikke adgangen nem. Du kan lige akkurat komme til de store komponenter, men der er ingen opgraderingsmuligheder.

Corsair One Elite
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Testholdet mener:
Selv om Corsair Elite One er en af markedets mindste Windows-pc’er, er den også
en af de stærkeste. En sand gamingcomputer i flot design og med gennemførte løsnin-ger. Kun skønhedsfejl og en høj pris trækker ned.

Teknisk set:
Pris: 23.990 kr.
Processor: Intel Core i7-8700K (sekskernet, 12 MB cache), 3,7 GHz
Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti med 11 GB GDDR5X-ram
Ram: 32 GB DDR4
Lager: 512 GB ssd, 2 TB harddisk
Forbindelser: Wi-Fi (802.11 ac), Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.1, 4 stk. USB 3.1., 1 stk. USB 3.1 Type-C, 5 stk. jackstik, 1 stk. PS/2, 2 stk. HDMI, 2 stk. Displayport
Vægt: 7,4 kg
Størrelse: 380 x 176 x 200 mm

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Corsair
Gaming-tilbehør
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S