Home » Lagerenheder » Corsair Nova V64 64GB
Corsair Nova V64 64GB

Corsair Nova V64 64GB

Share

Ved første øjekast slår Corsairs’ seneste drev alle de andre. Ydelsen er i top, det understøtter TRIM og så har det en yderst rimelig pris

Hvad er dine minimumskrav til et ssd-drev? Vores er for det første et controllerchipsæt, der ikke blot leverer god ydelse, men som bliver ved med at gøre det længere end et par uger.

Dernæst vil vi have plads nok til vores foretrukne operativsystem og applikationer. Vi vil bestemt ikke skulle dynge applikationsinstallationer over på et sekundært drev. Endelig vil vi helst ikke skulle sælge bedstemor til limfabrikken for at kunne betale det.

Ved første øjekast slår Corsairs’ seneste billige drev alle de andre. Det bliver styret af den velkendte Indilinx Barefoot-controller. Det er måske ikke byens hurtigste ssd-chip, men takket være hyppige firmwarejusteringer er det nu en meget driftsikker spiller.

Se også:  Lækker teknik: Corsair iCue Suite

Faktisk slår Nova V64 enhver i vores fildekomprimeringstest. Bevares, forskellen er så lille, at den kan siges at falde inden for fejlmargenen. Nova 64 er nok ikke det hurtigste drev her, objektivt set. Det halter en del bagefter på både sekventiel læsning og vilkårlig 4k-ydelse.

Men når det gælder ydelsen i den virkelige verden, halter det bestemt ikke. Den subjektive brugeroplevelse er oppe at ringe med de bedste. Det har også support af den vigtige TRIM-kommando plus et renseværktøj, som man kan bruge til manuelt at gøre rent på drevet.

Rimelig pris

Til en pris på 1.000 kroner er Nova 64V konkurrencedygtigt, hvis ikke påfaldende billigt for et ssd-drev på 64GB. Bedstemor kan se frem til et langt otium. Så har vi kun en bekymring tilbage, nemlig drevets kapacitet. Er 59,5GM formateret plads virkelig nok?

Se også:  Vava Portable SSD Touch 500GB [TEST]: Mobil og meget sikker

<a href="http://www.altomdata.dk/tags/Corsair" title="Mere indhold om Corsair">Corsair</a> Nova V64 64GB
4

Alt om DATA siger

Drevet her har en strålende ydelse med applikationer, og det er udstyret med en solid Indilinx-controller samt har TRIM-support og rejseværktøj.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Corsair
Solid State
SSD
trim

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S