Home » Tastatur » Corsair K95 RGB Platinum XT [TEST]: Solid medspiller til din gaming
Corsair K95 RGB Platinum XT [TEST]: Solid medspiller til din gaming

Corsair K95 RGB Platinum XT [TEST]: Solid medspiller til din gaming

Share

Trods en enkelt designudfordring og en pebret pris er gamer-tastaturet Corsair K95 noget af det bedste, du kan få. Og så får du en spandfuld features med i købet

Første gang du slår fødderne på dette tastatur ud, bliver du sikkert lettere irriteret. Corsair K95 med tilnavnet RGB Platinum XT har nemlig fødder, som går sidelæns. Det kan være nydeligt at se på ud fra en æstetisk synsvinkel, men den mindste sidebevægelse får K95 til at krølle sig sammen med et klynk. Derfor: Brug ikke fødderne. De er virkelig dårlige. Men så er der heller ikke så meget mere negativt at sige om Corsair K95.

K95 Platinum XT er en åbenlys videreudvikling af Corsairs overordnede og velafprøvede design med en smart foldet aluminiumsramme, som danner en opdelt sektion til tastaturet, med en tydelig overkant og en funktionel håndstøtte. Alt, hvad der ikke er selve tastaturet (og det er en del), har egne taktile funktioner: klyngen af lettilgængelige medie-knapper, låsekontrollerne, den smalle, riflede volumenrulle samt søjlen med makroer.

Se også:  Lækker teknik: Corsair One Pro i200

Dedikerede makrotaster er i bedste fald et smagsspørgsmål, i værste fald en katastrofe. Især for dem, der placerer venstre hånd efter fornemmelsen af venstre kant på tasterne. Corsair har løst problemet. Ikke kun har makro-tasterne fået en anden farve, de har en markant tekstur og er ledsaget modsat af Tab-kolonnen. Ikke én gang i en to-ugers testperiode lykkedes det ved et uheld at ramme G6-tasten i stedet for venstre Ctrl-tast, hvilket må siges at tale til tastaturets fordel.

Effektive switches

Du har tre muligheder med hensyn til switches: en med kliklyd (Cherry MX Blue) og to stille (Cherrys luksuriøse Brown-type eller Speed ​​Silver-varianten). Sidstnævnte ser ud til at være eneste mulighed, hvis du går efter ”gunmetal”-finish. Switch-ydelse er ofte meget subjektiv, men Corsair har fundet balancen med taster, som virker skarpe og hurtige. Øverste del kunne være en my mindre for at forhindre fejltryk for brede fingre, men generelt er reaktionen hurtig og effektiv.

Se også:  7 ting du bør vide om ram i en stationær

Efternavnet ”RGB” har en betydning, for Platinum XT er for alvor en fest for øjnene med lys i mellemrummene og fra tasterne. Du finder yderligere en imponerende lysbjælke bagpå, som stråler i alle farver. Er farvelade ikke noget for dig, konfigurerer du lyset gennem Corsairs iCUE-driver og lagrer det som en af ​​fem indbyggede profiler.

TAGS
Corsair
gaming tastatur
Gaming-tilbehør

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S