Corsair HS70 [TEST]: Trådløst gaming-headset til fin pris

Corsair HS70 [TEST]: Trådløst gaming-headset til fin pris

Share

HS70 er en seriøs overvejelse værd, næste gang du kigger efter trådløst gamingheadset. Du får god lyd, stærke features og et behageligt design til yderst fornuftig pris

Kabler behøver ikke længere være et nødvendigt onde, heller ikke når man gamer. Så længe du har en dongle med en hurtig og stabil trådløs forbindelse, så mærker du ikke den store forskel på, om headsettet er forbundet med eller uden kabel.

Corsair HS70 er et godt bud på et pålideligt trådløst gamingheadset til en ganske rimelig pris. Stik donglen i USB-porten, og headsettet er forbundet til pc’en. Nemt og ligetil. Der kræves ingen installation.

Se også:  Corsair One Elite [TEST]: Rå kraft i miniformat

Det er et relativt simpelt headset, men giver dig lige præcis de funktioner, der skal til for at få det optimale ud af spil og film. Der er aftagelig og justerbar mikrofon, kontrolknapper til de vigtigste funktioner direkte på ørekopperne og ikke mindst en ganske glimrende lyd.

De store 50 mm drivere sikrer solid bund, så du næsten kan mærke den dybe buldren i actionsekvenser, mens virtuel 7.1-surround giver et bredt og omsluttende lydbillede. Lyden i mikrofonen går desuden klart og tydeligt igennem. Du får cirka 16 timers lyd på en opladning.

Headsettet er nydeligt designet, uden at skrige for meget af gaming og sidder behageligt på hovedet, takket være kombinationen af en god solid stålbøjle og blødt skum i både ørepuder og hovedbøjle. HS70 er en seriøs overvejelse værd, næste gang du kigger efter trådløst gamingheadset.

Se også:  [TEST]: Corsair Vengeance RGB
Corsair HS70

Corsair HS70

Pris: 899 kroner

4
Del denne