• Home »
  • Køling »
  • Coolermaster MasterLiquid Lite 120 [TEST]: Fornuftig køler til billige penge
Coolermaster MasterLiquid Lite 120 [TEST]: Fornuftig køler til billige penge

Coolermaster MasterLiquid Lite 120 [TEST]: Fornuftig køler til billige penge

Share

CoolerMaster MasterLiquid Lite 120 er langt den billigste køler i denne stortest, og det kan ses på nogle punkter, men i grunden leverer denne køler alligevel det, den skal, når det gælder.

Man får også nogle gode sidegevinster. Ganske vist er pumpen/blokken af plastik, men den krones af et oplyst CoolerMaster-logo. Køleren er også velbygget, skønt den er en anelse større end de andre.

Ventilatoren har integrerede gummipuder på hjørnerne, og det reducerer overførsel af vibrationer og dermed støj. Hertil kommer, at skruerne til at montere ventilatoren er fingerskruer, og det betyder, at der er endnu én grund mindre til at gribe ud efter en skruetrækker under installationen.

Se også:  ASRock Fatal1ty H370 Performance [TEST]: Meget bundkort for pengene

Denne kølers monteringssystem er også godt, især til AM4-bundkort. Den bruger en almindelig AM4-bundkort-bøjle, og der er derfor intet behov for at montere en basisplade. Når det gælder ydelse, var den nummer sjok ved generel køling, både i stille- og standardtilstand.

Den var også på en delt sidsteplads i stilletilstand – fordi pumpen lavede hørbare boblelyde – men den var den mest tyste i standardtilstand. Slutresultatet er, at den er en aldeles fornuftig billig køler. Den er ikke ideel, men til den pris er den mere end god nok.

Coolermaster MasterLiquid Lite 120

Sammenfatning

Pris: 400 kr.
Køler- og ventilatordimensioner (mm): 157 x 119,6 x 52
Kølermateriale: Aluminium
Ventilatorer: 1 x 120 mm

4.5
Del denne