• Home »
  • Køling »
  • Coolermaster MasterLiquid 240 [TEST]: Forbløffende meget for pengene
Coolermaster MasterLiquid 240 [TEST]: Forbløffende meget for pengene

Coolermaster MasterLiquid 240 [TEST]: Forbløffende meget for pengene

Share

MasterLiquid 240 giver forbløffende meget for pengene. Den koster omtrent det halve af de andre 240 mm-køleres pris og til trods for, at man her finder besparelser, der minder om Lite 120, er slutresultatet mere imponerende.

Den har et oplyst logo, og slangebeslagene drejer, hvilket er nyttigt. Men man finder ikke de smarte materialer eller den labre endeløse spejlvirkning, man ser hos de dyrere modeller i testen.

Til gengæld får man en solid køler, mere tyste ventilatorer med gummispidser og praktiske fingerskruer til montagen. CoolerMaster har også opgraderet slangeføringen fra Lite 120. Her er den meget tykkere, og den er flettet. Det gør den sværere at flytte rundt på, men den bliver langt mere solid. Når det gælder ydelse, er MasterLiquid 240 overraskende god. Den slår hverken rekorder i stille- eller standardtilstand, men den klarer sig og er relativt tyst i standardtilstand under belastning: Den rammer blot 40 dB i sammenligning med Silent Loop 120’s 44 dB.

Se også:  ASRock Fatal1ty H370 Performance [TEST]: Meget bundkort for pengene

Ligesom sin 120 mm-slægtning kan MasterLiquid 240 ikke undgå at imponere. Når det gælder rå ydelse, er den bestemt prisen værd, navnlig hvis det er første gang, man køber en alt i en-køler.

Coolermaster MasterLiquid 240

Sammenfatning

Pris: 650 kr.
Køler- og ventilatordimensioner (mm): 277 x 119,6 x 52
Kølermateriale: Aluminium
Ventilatorer: 2 x 120 mm

5
Del denne