Cooler Master MasterPulse [TEST]: Behageligt headset til gameren

Cooler Master MasterPulse [TEST]: Behageligt headset til gameren

Share

Cooler Master har uden tvivl gjort noget helt rigtigt med konstruktionen af Cooler Master MasterPulse, for det er en utrolig behagelig oplevelse at placere hovedtelefonerne på sit hoved

Ørepuderne er store og bløde og passer selv til store ører, og det er nemt at tilpasse dem selv til skæve hoveder. Desværre er kablet en smule skuffende. Ikke på grund af den indbyggede mikrofon eller analoge volumenkontrol og heller ikke på grund af den flotte røde farve eller gummibelægningen, der sørger for at minimere fysisk støj ind i hovedtelefonerne. Nej, det er længden – eller manglen på samme, der er problemet.

En længde på 1,2 meter er bare ikke nok til at bruge den sammen med de fleste desktop-konfigurationer – det er næsten heller ikke nok til at bruge dem sammen med din mobil, når den er i lommen. Når det gælder lyden, er der en lille forskel på, om du aktiverer Bass FX-teknologien, der gør lyden en smule mere hul samt, om du fjerner panelerne på ørekopperne, hvilket betragteligt øger basniveauet.

Se også:  Støjdæmpning i nakken

Bassen vil passe de fleste gamere godt, og den kan skrues rimelig højt op uden den store forvræning, men lyden er ikke flad nok for rigtig musiklytning. Lyden er lidt mudret sammenlignet med mange konkurrenter, men kan du finde headsettet på tilbud, skal det nok give dig underholdning for pengene.

Cooler Master MasterPulse

Sammenfatning

Pris: 550 kr.

3.5
Del denne