Home » Gaming & Konsoller » Controller af høj kvalitet: Få bedre hånd om dit spil
Controller af høj kvalitet: Få bedre hånd om dit spil

Controller af høj kvalitet: Få bedre hånd om dit spil

Share

En mus er ikke altid den optimale løsning, når der skal spilles. Ofte har du brug for en controller af høj kvalitet – som en af disse

En god controller er nøglen til en bedre spil-oplevelse. Konsoller har haft gode, solide controllere i årtier, og mange spil er designet med dem i tankerne. Så lad os være ærlige, tastatur og mus er ikke på toppen, når det handler om gaming. Især ikke med hensyn til lynhurtig reaktionstid og flydende bevægelser.

Her har vi udvalgt fire aktuelle controllere af høj kvalitet.

1 Razer WildCat 

Razer har kigget på Microsofts design. Controlleren har tilmed knappen med det velkendte kryds. Men producenten har også tilføjet nyskabelser. De fine detaljer omfatter udløsere i Xbox One-stil, som hos Razer er skydere til særlig fintfølende reaktion.

De ekstra M-knapper er placeret på rette sted, selvom det er en skam, at det, som i første omgang ser ud til at være ekstra analoge udløsere neden-under, faktisk er digitale knapper med mikro-switch. Navigationstasten eller D-blokken består af fire knapper i stedet for et vippekors. 

Se også:  Googles gamingtjeneste bliver indbygget i LGs nye tv'er

Set til 700 kroner.

2 Xbox One Elite Wireless Controller

I modsætning til standardmodellen i plast har denne en stålramme pakket ind i en blødere skal. D-blokken og de to styrepinde kan udskiftes til andre versioner ved hjælp af magneter, og der er mulighed for at tilføje op til fire ekstra udløsere.

De såkaldte kontrolpadler er magnetiske og vil næppe kunne rykkes løs. Udløsernes følsomhed kan indstilles nedenunder. Det er utvivlsomt en controller af højeste kvalitet, men med den pris skal du virkelig elske spil for at foretage investeringen.

Set til 1000 kroner.

3 SteelSeries Stratus XL

SteelSeries Stratus XL er en kompakt controller med tyngde. Den hæver sig over nogle af de andre muligheder takket være en solid implementering af en controllers grundlæggende funktioner. Stratus XL’s krop føles solid i hånden, den ligger godt, og knappernes placering betyder, at intet væsentligt er uden for række-vidde.

Se også:  Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den

Tilslutning til din pc sker via Bluetooth, og et par AA-batterier burde vare 40 timer. SteelSeries ligner en vinder trods manglen på ekstra funktioner. Det er en enhed, som når godt i mål, simpelthen fordi den gør så meget rigtigt.

Set til 500 kroner.

4 Steam Controller

Valves entré i controller-verdenen har været nyskabende, men controlleren har også i nogen grad delt vandene. Højre styrepind og D-blokken er forsvundet. I stedet er der to berøringspads, som bedre efterligner en mus. Frontknapperne er gode med et fint tryk, men udløserne og kantknapperne kunne være bedre. De to sidstnævnte be-væger sig næsten ikke, før de giver et klik, mens udløsernes træk er for kort.

At afslutte et træk med et klik er en fin detalje, og der er pæn modstand, men der mærkes lidt et analogt fremløb. Det er altså en controller med fordele og ulemper.

Set til 54 euro/400 kroner. 


TAGS
controller
Gaming
Razer WildCat
Steam controller
streetseries stratus XL
Xbox one elite wireless controller

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S