Controller af høj kvalitet: Få bedre hånd om dit spil

Controller af høj kvalitet: Få bedre hånd om dit spil

Share

En mus er ikke altid den optimale løsning, når der skal spilles. Ofte har du brug for en controller af høj kvalitet – som en af disse

En god controller er nøglen til en bedre spil-oplevelse. Konsoller har haft gode, solide controllere i årtier, og mange spil er designet med dem i tankerne. Så lad os være ærlige, tastatur og mus er ikke på toppen, når det handler om gaming. Især ikke med hensyn til lynhurtig reaktionstid og flydende bevægelser.

Her har vi udvalgt fire aktuelle controllere af høj kvalitet.

1 Razer WildCat 

Razer har kigget på Microsofts design. Controlleren har tilmed knappen med det velkendte kryds. Men producenten har også tilføjet nyskabelser. De fine detaljer omfatter udløsere i Xbox One-stil, som hos Razer er skydere til særlig fintfølende reaktion.

Se også:  Vind Netgear Nighthawk Pro Gaming WiFi Router XR500

De ekstra M-knapper er placeret på rette sted, selvom det er en skam, at det, som i første omgang ser ud til at være ekstra analoge udløsere neden-under, faktisk er digitale knapper med mikro-switch. Navigationstasten eller D-blokken består af fire knapper i stedet for et vippekors. 

Set til 700 kroner.

2 Xbox One Elite Wireless Controller

I modsætning til standardmodellen i plast har denne en stålramme pakket ind i en blødere skal. D-blokken og de to styrepinde kan udskiftes til andre versioner ved hjælp af magneter, og der er mulighed for at tilføje op til fire ekstra udløsere.

Del denne