Vind en ergonomisk mus

Vind en ergonomisk mus

Share

Contour Unimouse er en veldesignet og ergonomisk mus, der har en hældning, der kan justeres, så du selv kan finde den vinkel, der passer bedst til din hånd

Hvis du bruger mange timer foran computer-skærmen, så ved du, hvor vigtig den rette arbejdsstilling og det rette udstyr er. Contour Unimouse er egnet til alle, der bruger mange timer med computeren – uanset om du i forvejen har problemer med anspændte skuldre.

Contour Unimouse er en veldesignet og ergonomisk mus, der har en hældning, der kan justeres, så du selv kan finde den vinkel, der passer bedst til din hånd, og som virker mest afslappende i din arbejdssituation. Derudover kan tommelfingerstøtten også justeres efter din håndstørrelse.

Se også:  Har du et smart-ur eller er på vej til at købe et?

Der kræves ingen software for at komme i gang med musen – bare slut den medfølgende adapter til computeren, og du kan gå i gang. Vil du gerne have mulighed for at justere funktionerne på musens 7 knapper, kan du downloade Contour Mouse Driver og via en overskuelig og brugervenlig menu selv programmere knapperne til netop dit behov.

Du kan vinde Contour Unimouse i vores GADGETkalender. Klik ind og deltag her.

Del denne