Home » Tastatur » Contour RollerMouse Travel Kit [TEST]: Ergonomisk sæt letter arbejdet derhjemme
Contour RollerMouse Travel Kit [TEST]: Ergonomisk sæt letter arbejdet derhjemme

Contour RollerMouse Travel Kit [TEST]: Ergonomisk sæt letter arbejdet derhjemme

Share

Dette solide RollerMouse-sæt fra Contour demonstrerer, hvordan arbejdspladsen derhjemme kan blive meget bedre

Flere får mulighed for hjemmearbejde – eller bliver tvunget til det – men ikke alle husker ergonomien. Måske er spisebordet for trangt, måske mangler der en ekstern skærm, og når man sidder bøjet over den bærbare hver dag, kan det give en stiv nakke. Her kan dette Contour RollerMouse Travel Kit være løsningen. 

Sættet består af tre dele: Den kombinerede håndledsstøtte og ”rullemus” Rollermouse Red Plus, tastaturet Balance Keyboard og stativet Laptop Stand.

Sidstnævnte løfter en laptop-skærm op i øjenhøjde. Arbejdsstillingen er markant mere behagelig i forhold til at sidde med bøjet nakke. Et stort plus. Vær dog opmærksom på, at standeren er lidt usikker på benene. Rør ikke ved den bærbare computers skærm eller dens tastatur, ellers risikerer du, at den falder af stativet. Det er så heller ikke meningen, at du skal berøre computeren, for den skal nu betjenes med Rollermouse Red Plus og med Balance Keyboard. 

Solid løsning

Håndledsstøtten med den indbyggede rullemus ligger til gengæld solidt på bordet og rokker sig ikke ud af stedet. RollerMouse er trådløs, men kræver opladning med et specialkabel. Vær forsigtig med kablets stik, da hullet er dybt, og stikket er spinkelt. 

Tastaturet får kontakt til den bærbare via en USB-dongle. Ledningen med donglen skal sidde i en USB-port på computeren, mens strømmen leveres af to AAA-batterier. Og det er jo sådan set nemt nok, men det kunne også have været fint med et indbygget, genopladeligt batteri i RollerMouse.

Du kan selv bestemme, hvad musetasterne skal kunne.

Nem opsætning

Opsætningen er nem og gennemføres uden drivere. Udfordringen til at begynde med er snarere, at hvis du normalt arbejder på en bærbar computer, har du måske den dårlige vane at have tastaturet placeret meget tæt på kroppen. Dermed kan du komme til at sidde i en lidt sammensunken arbejdsstilling. Med håndledsstøtten placeret forrest kommer tastaturet betydelig længere ind på bordet, end du er vant til.

Men det giver en mere naturlig og afslappet kropsstilling, hvor du kan hvile armene, mens du arbejder. Og du har musen lige ved fingrene. Brugere af stationære computere er vant til den længere afstand, og her vil der ikke være den samme tilvænning.

Se også:  TP-Link Deco X20 [TEST]: Overkommelig mesh-power

Tastaturet har høje, klart definerede taster med en behagelig modstand. Den ”rullende mus” føles let og responsiv med en nubret overflade. Tommelfingrene finder hurtigt ned på ”rullen” og håndledsstøttens store taster, selv om indlæringskurven kan virke stejl for en laptop-bruger. 

TAGS
aod pro
ergonomi
erhverv
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S