Home » Tastatur » Contour Balance [TEST]: Slankt tastatur i fritstående form
Contour Balance [TEST]: Slankt tastatur i fritstående form

Contour Balance [TEST]: Slankt tastatur i fritstående form

Share

Contour Balance fylder ikke meget i sig selv, men er skabt til at fungere med en RollerMouse, der tager mere plads, men kan afhjælpe museskader

En sjov detalje ved Contour Balance-tastaturet er, at det på producentens webside er klassificeret under tilbehør. Det er ikke i sig selv mærkeligt, da et tastatur kan betegnes som et stykke tilbehør til computeren.

Et ganske vist uundværligt et af slagsen, men alligevel.

Contour Design er mest kendt for deres RollerMouse-serier af ergonomiske mus, hvor musefunktionerne er integreret i RollerMousen, der samtidig fungerer som håndsledsstøtte.

Tiltænkt at fungere sammen med Roller-Mouse Red, Red Plus og Free2

Vi tester dog kun selve tastaturet her, men vil gøre opmærksom på, at det egentlig er skabt til at fungere med de to nævnte RollerMouses.
Tastaturet er fremstillet i plastik, finish og samlingskvaliteten er i den pæne ende af skalaen, det er samtidig et tastatur, der ikke fylder meget på bordet i sig selv.

Tastaturet kan opstilles med tre forskellige hældninger. Når støttebenene ikke er slået op, er der svag negativ hældning bagover, de to integrerede støtteben sikrer henholdsvis en neutral hældning samt en svag positiv hældning.

Tastaturet er ikke de fladeste, men selv uden rollermouse kan man opnå en fornuftig arbejdsstilling. Contour Balance er ikke fuldstændig afstivet i brug, idet midtersektionen kan give sig i brug, omend det kræver mere end normal indtastning. For at komme i gang monteres to AAA-batterier, og den medfølgende USB-adapter sættes i pc’en .

Bogstaverne på Contour Balance er tydelige, det er mellemstore taster, og det har en forholdsvis kort vandring med en fast omend moderat modstand. Det er behageligt at taste på, dog kan det være svært at finde delete-tasten, og piletasterne op og ned sidder for tæt.

Der er 12 medietaster og indikator for FN-, Caps-lock og lav batteriniveau. Alt i alt et stabilt allround-tastatur, der dog rigtigt ville live op med en RollerMouse.

Nøglertal

Pris: 849kr.
Type: Trådløs – 2,4 GHz USB 2.0
Antal programerbare taster: Ingen
Taster: GeForce GTX880M
Tastaturbelysning: Ingen
Anti-ghosting: Ingen
Tilslutninger: Ingen
Vægt: 770 gram


Contour Balance
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Kvalitetsindtryk
  • Pris
4

Sammenfatning

Contour Balance er sendt i byen uden sin vante makker RollerMouse. Selv uden fungerer tastaturet meget godt, kvalitetsmæssigt er det velkonstrueret. Er man til kort vandring og en vis fasthed, så er tastaturet udmærket. Der er dog små designmæssige detaljer, der gnaver.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Allround tastaturer
arbejds tastatur
Contour Balance
usb-adapter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S