Home » Spil » Computerspil med spring i
Computerspil med spring i

Computerspil med spring i

Share

ValoJump er et interaktivt spil, der byder på en helt ny trampolinoplevelse. Mens spillerne hopper på en rigtig trampolin, kan de udover den gode træning også opleve fornøjelsen ved at spille

Et digitalt spejlbillede af spilleren sættes ind i storskærmens spilverden, hvor spilleren kan finde sjove udfordringer, lære nye tricks med træningsværktøjerne eller konkurrere mod andre i verdens første trampolindyst for to personer. ValoJump appellerer til atleter, gamere og alle andre, der er på udkig efter en sjov ny aktivitet eller en alternativ træningsform.

ValoJump kan nu opleves for første gang i Danmark hos JUMP’IT – Kolding Trampolinpark. JUMP’IT trampolinparken byder hele familien på skægge og udfordrende trampolinaktiviteter, der trodser tyngdekraftens regler. Den store trampolinpark på 2.800 m2 er centralt beliggende i Kolding og giver dets besøgende mange muligheder for et par timers underholdning og motion.

Augmented Reality gør træning sjovere

Virksomheden bag ValoJumP, Valo Motion, er blevet en væsentlig faktor indenfor Augmented Reality Fitness og udviklingen af familieorienterede underholdningsprodukter, som allerede benyttes i over 45 lande og på mere end 200 lokationer. Tusindvis af mennesker over hele verden nyder hver eneste dag Valo Motions vægklatrings- og trampolinspil, mens de træner i deres eget tempo.

Valo Motions første produkt, ValoClimb gør almindelige klatrevægge til store interaktive overflader og får spilleren til at fordybe sig i projiceret grafik, spileffekter og sjove udfordringer, der både er beregnet til fritidsfornøjelse og seriøs træning.

ValoClimb er blevet installeret i forskellige kommercielle lokationer såsom aktivitetsparker og fitness- og klatrestationer i over 45 lande. Den aktive legeteknologi indbyder alle, fra de yngste børn til de helt voksne, til at få sig en fornøjelig tid samtidigt med at gennemføre en god fysisk træning.


DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S