Home » Skærm » Computerskærme [STORTEST]: Bedre udsigt med 4K
Computerskærme [STORTEST]: Bedre udsigt med 4K

Computerskærme [STORTEST]: Bedre udsigt med 4K

Share

Udsigten er bare smukkere, når du har en pc-skærm med ultraskarp 4K-opløsning. Vi tester seks nye monitorer

Det er på en gang praktisk og en flot oplevelse at arbejde på en stor skærm. Tidligere var prisene meget høje, men de er begyndt at vige. Du kan endda få billedkvalitet, som kan konkurrere med de bedste 4K-tv’er. Nye 4K-monitorer, som vi tester her, har også High Dynamic Range (HDR). Den finkornede billedkvalitet er godt for mange pc-brugere, især til redigering af foto og video og til gaming.

De skarpe billeder har dog en pris: 4K-monitorer giver som hovedregel en lavere opdateringsfrekvens og langsommere responstid. Du kan få skærme, som giver dig det bedste af alle verdener, men så er vi oppe i en helt anden prisklasse end her. Hvis du ikke har noget imod at ofre lidt ydelse for underskøn billedkvalitet, så læs videre.

Se også:  Samsung M7 [TEST]: Pc-skærmen er næsten et tv
1 Acer Predator X27

Dette er en klasse-monitor på alle tænkelige måder. Det eneste, der forhindrer en anbefaling, er prisen. Dette er en skærm for de få. 27”-skærmen har 4K-opløsning og er HDR-forberedt. Den har G-Sync-teknologi og en høj opdateringsfrekvens – IPS-panelet når op på 144 Hz. På bagsiden opdager vi to USB 3.0-indgange såvel som HDMI 2.0 og DisplayPort 1.4. På siden af kabinettet er der endnu to USB 3.0-indgange. Er du kompromisløs og arbejder med foto, grafik eller lignende, er denne skærm værd at overveje. Den er dyr, men du bliver glad.

Pris: 5390 kr.

Vurdering: 5/6 stjerner

2 Asus Rog Swift PG27UQ

Her får du et overbevisende IPS 144 Hz-panel, men desværre også dyrt. 4K/HDR-billedet er ikke så overraskende både lyst og detaljeret takket være blandt andet Nvidias G-Sync-teknologi. På bagsiden er skærmen dog ikke så generøs – med HDMI 2.0, DisplayPort 1.4, 3,5 mm jack og to USB 3.0-indgange. Det dækker dog de flestes behov. Designet er indbydende med en stander, der dygtigt skjuler dine kabler, og som har sit eget LED-display. Prisen er høj, men kan du tage springet, bliver du ikke skuffet.

Se også:  Asus ZenBook Pro Duo UX581GV [TEST]: Monster-bærbar med en ekstra skærm

Pris: 14.990 kr.

Vurdering: 5/6 stjerner

TAGS
4k skærm
monitor
pc-skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S