Home » Hovedtelefoner og højttalere » Computerlyd for fuld blæs
Computerlyd for fuld blæs

Computerlyd for fuld blæs

Share

‘MU-TE-KI’ er Sonys nye 2.1-kanals pc-højttalere med fuld digital S-Master forstærkerteknologi, trådløs fjernbetjening samt tilslutningsmuligheder til dine transportable musik- og spilleenheder.

Med en imponerende samlet udgangseffekt på 300 W er du sikker på at få godt hul igennem på din digitale musik, dine film eller dine computerspil med Sonys nye SRS-DB500 ‘MU-TE-KI’ højttalersæt.

En 150 W subwoofer sørger for solid og dunkende bas, mens to 75 W satellithøjttalere står for den sprøde og klart definerede diskant og mellemtone.

Lyden er baseret på S-Master – Sonys digitale forstærkerteknologi, som også anvendes i BRAVIA™, VAIO®, Hi-Fi anlæg, Walkman® og Sony Ericsson mobiltelelefoner.

Teknologien skulle, ifølge Sony, autentisk genskabe den originale lydkilde, uden de unøjagtigheder, der opstår ved konvertering fra analoge til digitale signaler. Samtidig begrænser den strømforbruget med op til 85 procent i sammenligning med konventionelle analoge forstærkere.

Se også:  Sony klar med to toptunede mediemobiler: Her er Xperia 1 III og Xperia 5 III

Som en ekstra lille finesse har baskabinettet indbyggede deco lyseffekter med tre forskellige lysindstillinger at vælge imellem, som giver et stænk af farverig sjov til film, spil og musik.

Højttalerne er udstyret med RCA/stereo minijack kabel til eksterne enheder og der medfølger en trådløs fjernbetjening til regulering af volume, bas og diskant, mute-funktion, ændring af lydkilde og indstilling af lyseffekter.

SRS-DB500 ‘MU-TE-KI’ er i handlen nu til en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner


TAGS
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S