Computeren rykker ind i dit legetøj

Computeren rykker ind i dit legetøj

Share

Robotter, droner eller en figur af Gandalf fra Ringenes Herre. Udvalget af intelligent legetøj vokser. Noget skal bygges og styres af software, andet kan du selv programmere til at udføre bestemte handlinger

Siden de første datamater har programmører verden over været interesserede i at styre en fysisk genstand med det program, de lige havde skrevet. Vi har stadig til gode at se intelligente, autonome robotter til professionelt brug, men på hobbyniveau er udvalget større og mere alsidigt end nogensinde.

Styring og programmering af fysiske genstande er ikke længere forbeholdt programmører. Togentusiaster, robotfetichister og børn i alle aldre kan også være med. Markedet for computerstyret legetøj omfatter alt fra computerspil og Lego-figurer, til programmering af modeltog og hjemmebyggede robotter, som skal have input via en minicomputer som Raspberry Pi.
Vi har gravet lidt i det enorme udvalg og fundet fem kategorier, som indeholder legetøj og genstande med forskellige muligheder og med vekslende sværhedsgrad. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Se også:  Første flyvende bil kan købes allerede i år - se videoen

Modeltog
Skriv dine egne kørerplaner

Små elektriske relæer kan i dag erstattes med et computerprogram, som sørger for, at trafikken på modeljernbanen glider uhindret

Der findes adskillige programmer, som du kan bruge til at styre, hvad der skal ske på modeljernbanen. Et af dem er Win-Digipet.

Der findes adskillige programmer, som du kan bruge til at styre, hvad der skal ske på modeljernbanen. Et af dem er Win-Digipet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9Næste

Del denne