Home » Stationær computer » Computeren går oftest i stykker
Computeren går oftest i stykker

Computeren går oftest i stykker

Share

For tredje år i træk ligger computeren helt i top blandt de elektroniske apparater, der oftest meldes til Topdanmark på grund af enten funktionsfejl eller ærgerlige uheld i hjemmet

Siden Topdanmark lancerede en særlig elektronikdækning, som dækker alle husstandens elektriske apparater og hårde hvidevarer, har det ikke været småt med anmeldelser om enten defekte vaskemaskiner, kortsluttede fladskærme, mobiltelefoner med pixelfejl og så videre. Men ud af alle anmeldelser tager computeren, heriblandt især den bærbare computer, prisen for den mest fejlbelagte eller uheldsramte elektroniske genstand i hjemmet. Computeren udgør således 33 procent af samtlige anmeldelser på elektronikdækningen i 2011.

»Næsten alle medlemmer i en husstand har en computer, så derfor er det ikke overraskende, at computeren er topscorer blandt de elektroniske genstande, som folk oftest anmelder til forsikringen. Men det samme gør sig gældende for mobiltelefoner og fladskærms-tv’er, som der typisk også er flere af i hver husstand,« siger produktudviklingschef i Topdanmark, Lisbeth Troels-Smith.

Mobiltelefoner på andenpladsen

Mobiltelefoner udgør cirka 25 procent af de samlede anmeldelser, mens tv-skærme og lignende udgør 15 procent og hårde hvidevarer 10 procent.

»Siden 2010 har vi fået cirka 8 procent flere anmeldelser om defekte mobiltelefoner, mens antallet af fladskærme er faldet en smule. Både mobiltelefoner og fladskærme er blandt højdescorerne, men der er stadig langt til ”førstepladsen”, hvis det giver mening at snakke om en sådan,« siger Lisbeth Troels-Smith.

Topfem-fejl

Listen over de fem elektroniske genstande, som oftest anmeldes til Topdanmark på grund af enten funktionsfejl, uheld i hjemmet eller lignende, ser således ud:

1. Computer (33 procent)
2. Telefoner (25 procent)
3. Fladskærms-tv m.m. (15 procent)
4. Hårde hvidevarer (10 procent)
5. Kamera – primært digitalt (4 procent).


TAGS
computerkatastrofer
reparation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S