Home » Bærbar computer » Kan fremtidens computer rulles sammen? Lenovo afslører hvordan
Kan fremtidens computer rulles sammen? Lenovo afslører hvordan

Kan fremtidens computer rulles sammen? Lenovo afslører hvordan

Share

En sammenrullelig computer og telefon og nye løsninger til hjemmeundervisning var blandt nyhederne, da Lenovo løftede for fremtidsvisioner på konferencen Tech World ’22

I fremtiden kan vi rulle vores mobiltelefoner og computere sammen og stikke dem i lommen. Det er nok en forestilling, en del af os går rundt med. Men er det mere fantasi end virkelighed? Det har Lenovo afprøvet med et såkaldt proof of concept – en koncept-prototype – på en sammenrullelig computerenhed. Den valgte en metode skal gøre det muligt at lave mere fleksible, dynamiske, kompakte enheder med store skærme.

Afsløringen var en del af konferencen Tech World ’22, hvor Lenovo gav bud på fremtidens teknologi, og hvordan den spiller ind i vores hverdag. Foruden den sammenrullelige computer fremviste Lenovo bud på fremtidens metaverse og værktøjer til hybride arbejdsformer.

Se også:  Her giver pegefeltet adgang til lyd, billede og chat under Zoom-møder
Blød OLED-skærm

Den sammenrullelige computer er i virkeligheden en fleksibel skærm til både bærbare computere og mobiltelefoner, og den er lavet i et samarbejde med Motorola. Teknologien er udviklet til hybridt arbejde og kan potentielt gøre det muligt at skabe helt nye formfaktorer, for eksempel skærme, der ruller ind og ud af kabinettet på en bærbar computer eller telefon.

Som i tidligere forsøg og produkter med foldbare og sammenrullelige skærme anvendes der her et bøjeligt OLED-panel.

”Teknologi transformerer fremtidens arbejdsplads og måde at leve på, som i stigende grad bliver en kombination af en digital og fysisk verden. Innovation handler ikke kun om digitalisering og at gøre brancher smartere, men også at hjælpe med at løse nogle af menneskehedens største udfordringer. Derfor fordobler vi i Lenovo vores investeringer i forskning og udvikling af smart teknologi til brug i en ekstremt omskiftelig verden,” sagde Yuanqing Yan, CEO i Lenovo, under messen.

Se også:  Verdens måske mindste og letteste 13,3"-laptop
Andre højdepunkter

Lenovo vist andre innovative ideer fre på messen. Blandt dem var Lenovos Freestyle-app, som gør det muligt at universalparre tablets og computere, så tabletten bliver forvandlet til en sekundær skærm eller en trådløs touchskærm til Lenovos bærbare computer.

Også konceptet Cyber Spaces blev afsløret. Systemet skaber et interaktivt fysisk hologram, så du kan føre nær-realistisk ansigt til ansigt-samtaler.

I den virtuelle ende var også systemet Virtual Classroom, som kal forbedre hybrid undervisning, dvs. hjemmeundervisning. Her kunne virtuelle lærere give studerende personlige opgaver og sparring.


TAGS
Bærbar
foldbar
Laptop
Mobiltelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S